Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Spatii de cazare - Pensiuni Agroturistice

Pensiunile agroturistice sunt structuri de primire turistice, având o capacitate de cazare de până la 8 camere, funcționând în locuințele cetățenilor sau în clădiri independente, care asigură în spații special amenajate cazarea turiştilor şi condițiile de pregătire şi servire a mesei, precum şi posibilitatea participării la activități gospodăreşti, sau meşteşugăreşti.
În pensiunile agroturistice, turistilor li se oferă masa preparata din produse naturale, preponderent din gospodaria proprie sau de la producători autorizați de pe plan local iar gazdele se ocupa direct de primirea turistilor si de programul acestora pe tot parcursul sejurului, pe care il petrec la pensiune.
In cadrul pensiunilor agroturistice se desfăşoară cel puțin o activitate legata de agricultura, cresterea animalelor, cultivarea a diferite tipuri de plante, livezi de pomi fructiferi sau se desfasoara o activitate mestesugareasca, cu un atelier de lucru din care rezulta diferite articole de artizanat. Activitatile in cauza trebuie sa se desfasoare in mod continuu sau, in functie de specific si sezonalitate, sa aiba caracter de repetabilitate.


  • Judet: CLUJ
    Localitate: TURENI
    Pensiune Imperial Tureni este situata pe soseaua Turda - Cluj la intrare in Tureni dinspre Cluj Napoca si detine 9 camere cu doua paturi fiecare, dotate cu baie si tv pret 70 lei/camera pentru servirea mesei avem restaurant. Imprejurimi: Cheile Tureniului,...

    Vizualizari: 2486 

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni