Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Restaurant-autoservire este o unitate cu desfacere rapidă în care consumatorii îÅŸi aleg ÅŸi se servesc singuri cu preparatele culinare calde ÅŸi reci (gustări, produse lactate, băuturi calde nealcoolice, supe-ciorbe-creme, preparate din peÅŸte, antreuri, preparate de bază, salate, deserturi, fructe) ÅŸi băuturi alcoolice (bere) ÅŸi nealcoolice, la sticlă, aÅŸezate în linii de autoservire cu flux dirijat ÅŸi cu plata după alegerea produselor.
- Bufetul tip expres este o unitate cu desfacere rapidă, în care fluxul consumatorilor nu este dirijat, servirea se face de către vânzător, iar plata se face anticipat. Unitatea este dotată cu mese tip “expres”.
- Pizzeria este o unitate specializată în desfacerea sortimentelor de pizza. Se mai pot desface gustări, minuturi, salate, produse de patiserie, răcoritoare, bere, vin la pahar sau băuturi slab alcoolizate.
- Snack-barul este o unitate caracterizată prin existenÅ£a unei tejghele-bar, cu un front de servire care să permită accesul unui număr mare de consumatori, serviÅ£i direct cu sortimente pregătite total sau parÅ£ial în faÅ£a lor. Oferă în tot timpul zilei o gamă diversificată de preparate culinare (crenvurÅŸti, pui fripÅ£i, sandviciuri, cârnăciori, unele preparate cu specific), precum ÅŸi băuturi nealcoolice calde ÅŸi reci ÅŸi băuturi alcoolice în sortiment redus.


Nu exista nici o unitate inregistrata in aceasta locatie.

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni