Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Spatii de cazare - Pensiuni Agroturistice

Pensiunile agroturistice sunt structuri de primire turistice, având o capacitate de cazare de până la 8 camere, funcționând în locuințele cetățenilor sau în clădiri independente, care asigură în spații special amenajate cazarea turiştilor şi condițiile de pregătire şi servire a mesei, precum şi posibilitatea participării la activități gospodăreşti, sau meşteşugăreşti.
În pensiunile agroturistice, turistilor li se oferă masa preparata din produse naturale, preponderent din gospodaria proprie sau de la producători autorizați de pe plan local iar gazdele se ocupa direct de primirea turistilor si de programul acestora pe tot parcursul sejurului, pe care il petrec la pensiune.
In cadrul pensiunilor agroturistice se desfăşoară cel puțin o activitate legata de agricultura, cresterea animalelor, cultivarea a diferite tipuri de plante, livezi de pomi fructiferi sau se desfasoara o activitate mestesugareasca, cu un atelier de lucru din care rezulta diferite articole de artizanat. Activitatile in cauza trebuie sa se desfasoare in mod continuu sau, in functie de specific si sezonalitate, sa aiba caracter de repetabilitate.


  • Judet: BUZAU
    Localitate: SIRIU
    Pensiunea Mioara. Pensiunea agroturistica Mioara este situata in Siriu, una dintre cele mai frumoase localitati de munte din judetul Buzau. Pensiunea Mioara beneficiaza de o pozitie deosebita la poalele muntelui, nu departe de barajul Siriu si de cascada...

    Vizualizari: 2849 

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni