Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Spatii de cazare - Nave fluviale/maritime

Navele maritime şi fluviale, inclusiv pontoanele plutitoare, utilizate pentru cazarea turiştilor pe durata călătoriei sau ca hoteluri plutitoare ancorate în porturi, se clasifică pe stele (de la 1 la 5) în funcție de calitatea dotărilor şi a serviciilor pe care le oferă.
Criteriile de clasificare pentru hoteluri se aplică în mod corespunzător şi în cazul spațiilor de cazare de pe nave, cu excepția celor referitoare la:

- dimensiunile spațiilor de cazare, care pot fi reduse cu până la 50% față de cele din hotelurile de aceeaşi categorie;
- dimensiunile paturilor, care pot fi de 0,80/2,00 m la paturile individuale şi 1,20/2,00 m la cele duble;
- dotarea cu piese de mobilier (scaune, mese etc.) va fi în limita spațiului, cu condiția asigurării unei funcționalități şi utilizări cât mai confortabile a spațiului de cazare. Se admit şi dotări cu piese de mobilier rabatabile. La categoriile 1 şi 2 stele se pot utiliza şi paturi suprapuse.

Structura spațiilor de cazare de pe nave este similară cu cea din hoteluri.
Spațiile de alimentație pentru servirea turiştilor se clasifică separat, potrivit criteriilor specifice unităților de acelaşi profil .
La navele de categorie superioară (4 şi 5 stele) este obligatorie asigurarea posibilităților pentru agrement, sport şi banchete, festivități, distracții etc.


Nu exista nici o unitate inregistrata in aceasta locatie.

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni