Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Expo GastroPan, Brașov

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 21.01.2023 23:30 De catre: administrator

Judet: ARAD

Localitate: MUNICIPIUL ARAD

Data inceput: 17.03.2023

Data final: 19.03.2023

Vizualizari: 2838

Data adaugarii: 02.04.2014

Expoziția GastroPan, Brașov

 

Brașov, 17-19 martie 2023 – de la materii prime la produsul finit; utilaje de fabricare a aluatului până la cuptoare; calitate și inovație – sunt cele două cuvinte cheie ale unui sector precum panificație, patiserie, cofetărie, Horeca, care revin la expoziția GastroPan, programată în perioada 17-19 martie 2023, la centrul Lux Divina. Acest eveniment își confirmă încă o dată punctul de întâlnire al profesioniștilor din panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit și HoReCa, dar și oportunitatea de formare de parteneriate și discuții pentru toate părțile interesate ale lanțurilor de aprovizionare aparținând industriei alimentare.

OCUPAREA STANDURILOR ARE LOC ZI DE ZI
GastroPan 2023 va fi o ediție cu adevărat orientată spre calitate care confirmă aspectul internațional pe care îl are. În acest moment, aproximativ un procent de 70% este ocupat din suprafață totală ocupabilă, fiind înregistrați peste 45 de expozanți din țară, dar și străinătate. Printre cele mai multe țări reprezentate sunt România, Germania, Republica Moldova, Italia, Franța, Serbia, Spania, Ungaria care se vor reuni pentru a prezenta cele mai noi utilaje și echipamente de lucru realizate conform cerințelor din ziua de azi, cele mai interesante materii prime și ingrediente bazate pe tendințele actuale, dar și cele mai inovative soluții și tehnologii care pot fi implementate cu ușurință în business-urile proprii.

Ediția a XIV-a a expoziției internaționale GastroPan confirmă a fi piața ideală pentru a întâlni toate cele mai importante afaceri din sectorul ospitalității profesionale, atât românești, cât și străine. Pentru toți prezenți, va fi o oportunitate de a arunca o privire mai atentă asupra noilor produse și de a se întâlni personal an de an. Ca să nu mai vorbim de faptul că expozanții și vizitatorii vor beneficia de protocoalele de siguranță deja testate anul trecut, care includ numeroasele intervenții structurale finalizate la centrul de expoziții. Pentru toți jucătorii din lanțurile de aprovizionare, GastroPan va reprezenta o oportunitate unică de a ne întâlni cu colegi din toată lumea – expozanți, cumpărători și vizitatori profesioniști – și să înțeleagă tehnologia și produsul, inovații, tendințe de consum asupra cărora ar trebui să se concentreze dezvoltarea afacerii lor. Beneficiul participării în persoană va genera nu numai o platformă pentru potrivirea afacerilor și crearea de rețele, dar și un moment de împărtășit de cunoștințe și abilități, datorită unui program de evenimente de neegalat.

COACEREA ȘI GĂTITUL: CU SAU FĂRĂ IoT
Lux și durabilitate, noi tendințe și dinamică de consum, fără precedent a scenariilor de piață și profesioniști din ce în ce mai specializați, cum ar fi procentul în creștere a brutarilor și cofetarilor din lume. În zilele noastre, întreaga brutărie și lanțul de aprovizionare cu produse de patiserie și cofetărie, se reînnoiește constant, așa cum poate astăzi, există o semnificație cât mai mare a tehnologiei. Acest lucru demonstrează utilizarea de utilaje și echipamente flexibile, capabile de a oferi rezultate precise, consistente, făcând toată diferența În centrul tuturor, acolo este o reducere a consumului de timp și energie, precum și o creștere a funcționalității, care poate fi realizată prin inteligența artificială, utilă pentru controlul online al parametrilor și programelor – o tendință, cea a loT (Internet of Things), care se împerechează cu dispozitive digitale, dar destinate a fi utilizate și în brutăriile mici.

ÎNTRE FĂINĂ ȘI PRODUSE DE PATISERIE DE LUX, EVOLUȚIA NU SE OPREȘTE NICIODATĂ
Tendința este aceeași, aproape peste tot. Clienții care apelează la produsele de brutărie și cofetărie caută acum un produs de calitate, fie că este pâine, pizza sau produs de patiserie. Exact din acest motiv, la următoarea ediție a expoziției GastroPan, se dorește contribuirea la răspândirea culturii calității și inovației și în lumea patiseriei la nivel internațional cu o privire directă către viitor. Dar este și transformarea care își face drum prin lumea patiseriei atingând lumea brutăriei. Aici se vorbește despre tendințele noi, precum preparate cu făinuri alternative – din cea cu aromă de turmeric fără gluten, obținându-se pizza (creată pentru persoanele cu boala celiacă), până la produse preparate cu făinuri și leguminoase – și redescoperirea unor ingrediente, precum făinuri integrale măcinate cu piatră sau cele din dovleac sau spelță, folosită în rotație pentru a avea mereu la ofertă un produs diferit. Ca să nu mai vorbim despre actuala și inevitabila temă a panificației – maiaua – care este folosită și introdusă, mai nou, și în produse de patiserie (panettone).


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni