Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Alba Iulia Music & Film Festival, Alba Iulia

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 04.08.2019 13:36 De catre: administrator

Judet: ALBA

Localitate: MUNICIPIUL ALBA IULIA

Data inceput: 31.08.2019

Data final: 01.09.2019

Vizualizari: 835

Data adaugarii: 30.08.2014

Alba Iulia Music & Film Festival, Alba Iulia, județul Alba

 

Alba Iulia Music and Film Festival este și trebuie să devină un reper cultural solid pentru toți românii care apreciază frumosul în două dintre formele sale cele mai prezente și „digerabile”, filmul și muzica. Apetitul pentru evenimente culturale de valoare reală al albaiulienilor și al turiștilor care vin să vadă Cetatea este cel mai bun argument ca AIMFF să crească în popularitate de la an la an. Festivalul transformă Cetatea în “cel mai mare ecran”, pe care Alba Iulia poate fi văzută așa cum este ea: surprinzătoare și atractivă

Alba Iulia, filmele și muzica se întorc în cetate! Ne revedem între 31 august și 1 septembrie pentru a saptea ediție Alba Iulia Music and Film Festival.

Un proiect sub semnătura lui Tudor Giurgiu trece la următorul nivel la Alba Iulia. Alba Iulia Music and Film Festival propune la cea de-a treia ediţie proiecții de film istoric în spații neconvenționale, decoruri de film și muzică de pe coloana sonoră a celor mai reușite pelicule românești și internaționale, ca parte din conceptul  acestui festival.

Organizator: Primăria municipiului Alba Iulia


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni