Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Spatii de cazare - Sat de vacanta

Satul de vacanță este un ansamblu de clădiri, de regulă vile sau bungalowuri, amplasat într-un perimetru bine delimitat, care asigură turiştilor servicii de cazare, de alimentație şi o gamă largă de prestații turistice suplimentare (agrement, sportive, culturale etc.).
Amplasamentul trebuie să asigure un microclimat favorabil, ferit de surse de poluare (zgomot, noxe etc.) şi de alte elemente care ar putea pune în pericol securitatea şi sănătatea turiştilor.
Mărimea satului de vacanță, amplasamentul, stilul constructiv şi coloritul diverselor construcții din cadrul acestuia nu trebuie să aducă nici un fel de prejudicii peisajului şi mediului înconjurător.
Toate satele de vacanță vor avea o împrejmuire, accesul fiind dirijat şi controlat.
La unitățile de 3 stele vegetația trebuie să fie abundentă pentru a crea o ambianță agreabilă.
Suprafața spațiilor verzi şi a celor destinate pentru agrement şi odihnă reprezintă minimum 25% din suprafața totală a satului de vacanță.
Dotarea cu echipamente, mobilier, obiecte de inventar şi elemente constructive şi funcționale a structurilor de primire turistice din incinta satului de vacanță se realizează potrivit criteriilor specifice stabilite prin prezentele norme pentru unitățile respective, ținându-se seama de amplasamentul şi de perioada de funcționare a acestora (permanente sau sezoniere).
Majoritatea vilelor şi a bungalowurilor din satele de vacanță de 3 stele trebuie să fie încadrate cel puțin la această categorie.


Nu exista nici o unitate inregistrata in aceasta locatie.

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni