Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Ziua Mondială a Turismului 2017

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 02.09.2017 18:42 De catre: administrator

Judet: BUCURESTI

Localitate: BUCURESTI SECTORUL 1

Data inceput: 27.09.2017

Data final: 27.09.2017

Vizualizari: 1318

Data adaugarii: 24.09.2013

Ziua Mondială a Turismului 2017

După cum este cunoscut, în fiecare an, la 27 septembrie este sărbătorită, pe întreg mapamondul, Ziua Mondială a Turismului prin organizarea unor acţiuni de promovare şi evidențiere a valorilor socială, culturală, politică și economică ale turismului, schimburi turistice.

Pe data de 27 septembrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, are loc, la Parlamentul European, conferința intitulată „Making the best use of EU Funds for Regional Growth and Jobs through Tourism”, organizată de către Comisia Europeană în parteneriat cu Comitetul Regiunilor și NECSTOUR, organizație care cuprinde mai multe asociații europene regionale din domeniul turismului.

După connferință, va avea loc Recepția la Nivel Înalt „Towards a Stronger Tourism Policy for European Growth and Jobs” cu participarea extraordinară a lui Tibor Navracsics, Comisarul European pentru Educație, Cultură, Tineret și Sport. La eveniment va participa și Președintele Autorității Naționale pentru Turism, doamna Anca Pavel-Nedea alături de unii dintre cei mai însemnați eurodeputați, reprezentanți ai Comisiei Europene, precum și ai mai multor organizații europene din domeniu, având ca scop facilitarea unui dialog între instituțiile europene și organizațiile care activează în turism. Conform organizatorilor, discuțiile se vor axa astfel pe găsirea unei strategii care să pună turismul pe lista de priorități ale Uniunii Europene, dar și pe o mai bună utilizare a instrumentelor financiare puse la dispoziție de către Comisie.

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).