Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Zilele Municipiului Cluj Napoca

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 24.05.2017 21:22 De catre: administrator

Judet: CLUJ

Localitate: MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA

Data inceput: 25.05.2017

Data final: 28.05.2017

Vizualizari: 728

Data adaugarii: 06.05.2014

Zilele Municipiului Cluj Napoca, județul Cluj

Zilele Clujului deschide sezonul marilor festivaluri clujene si reuneste toate categoriile de varsta prin diversitatea evenimentelor sale.

Festivalul de suflet al clujenilor, care a devenit deja o tradiție în inima Transilvaniei va avea loc în acest an în perioada 25-28 mai. Zilele Clujului deschide sezonul marilor festivaluri clujene și reunește toate categoriile de vârstă prin diversitatea evenimentelor sale.

Pe parcursul celor 7 ani, “Zilele Clujului” a crescut armonios, reușind să atingă un public extrem de larg și în același timp, un standard de calitate ce reflectă orașul căreia îi este dedicat – conectat, creativ, dinamic, multicultural. Evoluția acestui eveniment se datorează unui element cheie – implicarea societății. În fiecare an, din ce în ce mai mulți clujeni, persoane de toate vârstele, ONG-uri, instituții și companii se alătură echipei Primăriei. Implicarea acestora în mod activ duce la crearea unui eveniment de excepție.

Tema ediției 2017 este „Clujul se conectează / Connecting Cluj” – o cupolă care permite multă creativitate, descoperire, schimbare și îmbinare.

Comentarii