Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Week-end exploziv la Ski Resort Transalpina

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 09.02.2015 23:02

Judet: VALCEA

Localitate: Voineasa

Vizualizari: 1118

Ultima modificare: 09.02.2015 23:21 De catre: administrator

Week-end plin, la Ski Resort Transalpina, pentru toate varstele si pentru toate gusturile!

13 – 15 Februarie 2015

Cu o priveliste unica in Romania, Ski Resort Transalpina, va invita sa-i cunoasteti partiile de dificultati diferite, intinse pe o suprafata de peste 30 de hectare, acoperite in intregime cu un strat consistent de zapada. Va propunem un week-end exploziv, plin de evenimente, competitii si vibratii pozitive aduse de Kaya Foundation!

-  Sambata 14 Februarie 2015, Ski Resort Transalpina a programat, Editia a III-a a “Cupei Transalpina” la slalom urias, pentru copii amatory, cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani!

Ne dorim, ca prin intermediul acestei competitii sa asiguram un cadru propice descoperirii copiilor talentati, pentru practicarea schiului ca sport de performantă. Pot lua parte la concurs copii - fete şi baieti - impartiti in 6 categorii de varsta. Castigatorii locurilor 1, 2 si 3 ai fiecarei categorii, vor fi rasplatiti cu medalii, diplome si premii surpriza! Nu se percepe taxa de participare.

- HANGMEN, team battle, powered by MONSTER ENERGY!
Din volumul “Boarderii și skierii fac brigadă bună”, echipa Adrenalin Mountain Park impreună cu Monster Energy prezintă HANGMEN TEAM BATTLE la Ski Resort Transalpina! 
Pe scurt: se joacă SPANZURATOAREA pe echipe.
En-detail: echipe formate dintr-un snowboarder și un skier se vor lupta în trick-uri până când la rampa vor ramane doar ”calaii supremi ai parcului”.

- Kaya Foundation va invita in expeditie pe domeniul schiabil Ski Resort Transalpina, unde pregateste o avalansa de muzica reggae si dub, vibratii pozitive si distractie la altitudine, toate sub un singur nume: TRANSALPINA DUB AVALANCHE! Kaya Foundation din Bucuresti, Genmaica din Cluj si Kaze din Iasi, alaturi de cei mai cunoscuti selectori de muzica dub-reggae din tara, pornesc in aceasta aventura montana cu 7 KW de boxe in spate si multe lazi pline cu viniluri, avand convingerea ca vor face sa rasune muntii.

Scopul expeditiei este sa faca cea mai frumoasa partie de ski din Romania sa vibreze la frecvente joase si sa pornasca o avalansa de energie pozitiva cu ajutorul Kogaion Sound System (sistem de sonorizare construit manual). 

Vor functiona toate instalatiile din dotare, respectiv: 2 telegondole interconectate, 2 teleski-uri si 1 telescaun.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Radio 21.

Organizatori: Ski Resort Transalpina, Adrenalin Mountain Park, Kaya Foundation, Five-O, Snow Rippers.ro.

Partenerii nostri sunt: ORANGE Romania, project:RIDE, Switch! Ski’n’Surf, Snow Fest, Fischer Romania.

Fundalul sonor la HANGMEN Team Battle este asigurat de VD (în buletin - VLAD DOBRESCU).
Sponsori: Monster Energy, Switch Shop, H2O, Winter Outlet.

Pentru detalii: www.trans-alpina.ro


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni