Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Vineri e carnaval la Arena Platos

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 15.02.2011 11:02

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1487

 Seară plină de distracție, vineri, la Arena Platoș, cel mai nou resort de schi și snowboard deschis în România. Schiori și snowboarderi se vor îmbrăca în cele mai trăznite costume și vor face un adevărat spectacol pe pârtie. Pentru că vor schia, indiferent cum vor fi îmbrăcați, în prinți arabi, în stafii, în zâne sau vrăjitoare. „Acest nou eveniment vine ca un prilej pentru și mai multă distracție pe pârtiile de la Arena Platoș. Va fi cu siguranță un moment amuzant, pe care fiecare dintre noi îl vom savura. Va fi și foarte interesant și distractiv să vedem cum poți schia costumat”, spune Cristina Badiu, organizatorul evenimentului.

Carnavalul începe vineri seară, pe nocturnă, de la ora 18. Bineînțeles, schiorii costumați vor participa la o grămadă de concursuri, care mai de care mai trăznite. Unele vor fi mai dificile, altele vor fi mai amuzante. Iar câștigătorii vor primii premii pe măsura prestației lor costumate.

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș este deschis în fiecare zi între orele 9 și 17. Miercurea și sâmbăta, între orele 18 și 22, la Arena Platoș se poate schia pe două pârtii dotate cu instalație de nocturnă. În serile de nocturnă, Arena Platoș organizează concursuri de schi, de snowboard sau de zipfelbob-uri cu premii în ski-pass-uri pe o zi și carduri de puncte.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni