Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Vânătoarea de ouă, Arka Park Păltiniș

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 15.04.2017 17:28 De catre: administrator

Judet: SIBIU

Localitate: Paltinis

Data inceput: 22.04.2017

Vizualizari: 366

Data adaugarii: 28.03.2015

Vânătoarea de ouă, Arka Park Păltiniș

Arka Park Păltiniș în parteneriat cu Centrul Cultural German organizează sâmbătă, 22.04.2017, evenimentul “Vânătoarea de ouă”

Vânătoarea ouălor de Paște este una dintre cele mai vechi tradiții anglo-saxone care celebrează venirea primăverii și renașterea naturii. De aceea, Arka Park în parteneriat cu Centrul Cultural German a creat acest eveniment pentru familii, unde de la cel mai mic la cel mai mare pornesc  în căutarea ouălor de Paște în incinta parcului de aventură Arka Park Păltiniș.

Natura și petrecerea timpului liber alături de familie sunt părți integrante și contribuie la calitatea vieții. Vânătoarea de ouă  de ciocolată este una dintre cele mai amuzante și plăcute activități pascale, iar  mediul natural  vă permite sa vă bucurați de aer curat , fiind locul perfect pentru sănătatea și fericirea copiilor.

Programul evenimentului

* Ora 11:00 - confecționarea coșulețelor pentru ouă
* Ora 11:30 - vânătoarea de ouă de ciocolată
* Ora 12:15 - tombolă și premiere

Vă aşteptăm cu drag!

Partenerii noștrii de la Centrul Cultural German vor pregăti un  “Colţ cu poveşti” plin cu cărţi pentru copii în limba germană pe care le vor putea citi până începe activitatea de confecționare.

După ce participanţii  formaţi din familii cu copii și-au confecționat coșulețul  pornesc în cautarea ouălor de ciocolată în incita parcului.

Pentru tombola organizată de Arka Park  fiecare participant va primi un numar , iar după ce toată lumea a terminat de adunat ouăle de ciocolată vor fi extrase în mod aleatoriu 5 numere câștigătoare.

Arka Park le va oferi persoanelor care dețin numărul extras accesul la activitatea de escaladă.

Toți participanții vor primi diplome și vor păstra ouăle de ciocolată găsite.

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni