Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Trofeul MARUL DE AUR pentru turismul romanesc

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 05.09.2009 21:09

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1881

 Ministrul Turismului, Elena Udrea, va participa, maine 06.09.2009, in localitatea sibiană, Săliște, la ceremonia de decernare a unui numar de trei trofee “Marul de Aur” pentru turismul din Romania. Distinctia este acordată de catre Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism (FIJET).


  Acest premiu pentru excelenta se acorda anual de catre FIJET unei atractii, destinatii turistice sau unei persoane si reprezinta o recunoastere a eforturilor deosebite intreprinse pentru promovarea turismului si cresterea nivelului acestei industrii.


   Pentru prima oara in istoria decernarii echivalentului FIJET al Oscar-ului ("La Pomme d"Or" sau "Golden Apple"), jurnalistii si scriitorii specializati in turism acorda trei mere de aur unei singure tari. Astfel, Romania va primi trofee pentru Zona Ecoturistica Marginimea Sibiului, Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, dar si pentru compania de transport aerian romaneasca – Blue Air .

   Romania a mai primit o asemenea distinctie in urma cu 34 de ani, aceasta revenind atunci Manastirilor din Bucovina, inscrise in Patrimoniul UNESCO (trofeul este expus in incinta muzeului Manastirii Moldovita). La ceremonie participa Presedintele FIJET, domnul Tijani Haddad, care va vorbi despre importanta trofeului si va expune motivele pentru care cele trei mere de aur au fost castigate in acest an de Romania.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni