Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Trei poduri peste lume” de ASR Principele Radu al României

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 20.09.2013 19:09

Judet: BUCURESTI

Localitate: BUCURESTI SECTORUL 1

Vizualizari: 1159

Ultima modificare: 20.09.2013 19:25 De catre: romaniaturistica

Muzeul Naţional de Istorie a României va găzdui luni, 23 septembrie, începând cu ora 18.30, lansarea volumului “Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 și 2003” de ASR Principele Radu al României, editat de Curtea Veche Publishing. Evenimentul va avea loc în Sala Lapidarium a Muzeului Național de Istorie a României (Calea Victoriei, nr. 12) în prezența Alteței Sale Regale Principelui Radu, alături de care va lua cuvântul doamna Iren Arsene, Manager Curtea Veche Publishing. Oficiile de gazdă vor fi făcute de domnul dr. Cornel Ilie, Coordonatorul Serviciului Patrimoniu din cadrul Muzeului.

Evenimentul din București este al treilea de acest gen din țară, după lansarea volumului “Trei poduri peste lume” de pe 11 septembrie de la Alba Iulia și cea de pe 16 septembrie din Buzău. Curtea Veche Publishing și Casa Regală a României pregătesc și alte lansări pentru volum.

“Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003” a Principelui Radu al României este un jurnal „pe sărite“ în care aventura spirituală a actorului care duce texte româneşti şi străine pe meridianele (şi scenele) lumii se împleteşte cu destinul omului de stat, devenit membru al Casei Regale a României. Misiunea sa, aceea de a purta numele şi spiritualitatea românească în lume, de a fi mesager al ţării pentru reintegrarea ei în familia căreia de drept îi aparţine, lumea democratică, devine un sens şi o datorie umană, pe care o îndeplineşte cu devotament alături de întreaga Familie Regală a României.

 

Cele trei poduri din titlul cărții fac referire la trei treceri diferite, simultane și fundamentale în viața Alteței Sale Regale: trecerea de la un mileniu la altul, trecerea de la România comunistă la lumea liberă, trecerea de la condiția de actor la cea de principe regal.

 

<> (ASR Principele Radu al României în Introducerea volumului apărut la Curtea Veche Publishing)

“Principele Radu ilustrează în chip strălucit idealul permanent al Familiei Regale: a servi România.”

(Frédéric Mitterrand)

Volumul este disponibil pe www.curteaveche.ro și în librăriile din țară la prețul de 35 lei.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni