Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Târgul de Turism al României, Ediția de Toamnă 2023

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 08.11.2023 18:20 De catre: administrator

Judet: BUCURESTI

Localitate: BUCURESTI SECTORUL 1

Data inceput: 09.11.2023

Data final: 12.11.2023

Vizualizari: 13214

Data adaugarii: -

Târgul de Turism al României

Ediția de Toamnă 2023

Romexpo, Pavilionul B2

 

În perioada 09 -12 noiembrie 2023 se va desfășura la Romexpo cea de-a XXXXVI– a ediție a TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI - TTR 2023 – ediția de toamnă.

 Expozitie internationala dedicata tuturor operatorilor activi din domeniul turismului, incluzand in tematica: agentii de turism si touroperatori, autoritati si asociatii profesionale din turism, participari oficiale si regionale, organizatori de congrese si turism de afaceri, statiuni turistice si complexe balneare, hoteluri, pensiuni, cabane si campinguri, servicii de alimentatie publica in turism, servicii de transport in turism, servicii financiare si de asigurari, IT si sisteme de rezervari, invatamant si formare profesionala in turism, cultura si agrement, edituri si publicatii de profil, promovare si marketing turistic.

La targ vor expune cele mai importante firme de profil, agentii de turism si tour-operatori, hoteluri si pensiuni, agentii de asigurari si banci, organizatori de congrese si turism de afaceri, organizatii patronale si asociatii profesionale, organizatii de promovare a turismului din strainatate, oficii, organizatii si institutii de promovare a regiunilor turistice din Romania, dar si prestatori de servicii de transport, de cazare si de agrement. In acelasi timp, vor fi prezente edituri si institutii culturale, dar si reprezentanti ai presei din domeniu: televiziuni, reviste, site-uri si blog-uri consacrate.

Cu aceasta ocazie, vor fi prezentate oferte de turism pentru sezonul de iarna,  primavara atat în Romania, cat si în strainatate: turism cultural, rural si de business, turism de tratament, destinatii exotice, croaziere, turism de aventura etc.

Pentru un plus de impact, companiile participante vor prezenta sub conceptul “instant booking” oferte si discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfasurarii evenimentului.

Organizatorii vor prezenta, si in acest an, special pentru publicul interesat, un bogat program de evenimente conexe – conferinte, seminarii, programe artistice, lansari de carte, prezentari de documentare, expozitii de fotografie.

Referitor la segmentul business-to-business, targul reprezinta, pentru firmele expozante, o importanta platforma de reinnoire a relatiilor existente, de fidelizare a partenerilor traditionali, dar si de stabilire de noi contacte si contracte. Astfel, Targul de Turism al Romaniei isi propune sa contribuie la consolidarea industriei turismului din Romania, atat prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din tara noastra, cat si prin organizarea de seminarii menite sa aduca in atentia autoritatilor dificultatile din acest domeniu.

Program de vizitare:

09-11 noiembrie 2023 (joi-sambata): intre 10.00-18.00

12 noiembrie 2023 (duminica): 10.00-16.00

Bilet intrare adulti si studenti: 15 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcarea B: 5 lei/ora.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni