Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Târgul de Ţară, Sibiu

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 02.02.2024 00:01 De catre: administrator

Judet: SIBIU

Localitate: MUNICIPIUL SIBIU

Data inceput: 01.04.2024

Data final: 01.12.2024

Vizualizari: 9826

Data adaugarii: -

Târgul de Ţară, Sibiu

 

Târgul de Ţară, va reveni în Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului.

Sibienii sunt aşteptaţi, în fiecare weekend între orele 10:00 – 17:00, să achiziţioneze de la standurile producătorilor, produse tradiţionale precum: brânzeturi, miere și produse apicole, sucuri naturale, dulceţuri, plăcinte de casă, pâine şi produse de panificaţie, ţuică de Bistriţa şi vin din Dobrogea sau Recaş.

De asemenea, organizatorii au pregătit un program de demonstraţii culinare având ca temă preparate de post pe bază de ulei de dovleac: salată de cartofi copţi şi fasole frecată cu ulei de dovleac, dar şi ciorbă de legume.

Acțiune desfășurată în cadrul proiectului Culinar.Cult. Valorificarea tezaurului alimentar tradiţional în procesul dezvoltării durabile rurale, implementată de C.N.M. ASTRA, în calitate de lider de proiect, în parteneriat cu Asociaţia de prietenie Ille et Villaine - Sibiu – Dezvoltare teritorială prin cooperare, Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu, Direcţia Agricolă Judeţeană Sibiu, Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice „Mărginimea Sibiului”.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni