Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Târgul de Paşti din Sibiu, 2017

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 04.04.2017 19:37 De catre: administrator

Judet: SIBIU

Localitate: MUNICIPIUL SIBIU

Data inceput: 07.04.2017

Data final: 18.04.2017

Vizualizari: 4887

Data adaugarii: -

Târgul de Paşti din Sibiu, 2017

7 aprilie -  18 aprilie 2017

Municipiul Sibiu

Loc de desfășurare: Piața Mare

Program zilnic intre orele: 10:00-18:00

 45 de expozanți din toate colțurile țării,  își vor prezenta produsele de sezon.

"Pentru ediția 2017 ne-am propus să aducem în centrul Sibiului o activitate foarte răspândită în Elveția - un atelier de lumânări. Cu ajutorul liderului în echipamente pentru producția de lumânări, o firmă din Elveția, am construit un loc unde oricine își va putea face propriile lumânări prin tehnica străveche a tragerii. Pentru asta am investit în echipamente profesionale noi, astfel încât această activitate să fie sigură, plăcută și ușor de învățat pentru oricine. Practic - se începe cu un fitil, care este scufundat în repetate rânduri în ceară, albă sau colorată, până rezultă o lumânare cu aspectul și dimensiunea dorită. Combinațiile de culori și dimensiuni sunt astfel nelimitate și depind doar de propria imaginație. Costul lumânărilor depinde doar de greutatea acestora, care se cântăresc la sfârșit. Atelierul va fi deschis pe toată perioada târgului, nefiind necesară o rezervare în prealabil", Andrei Drăgan Răduleț, președintele Asociației Events For Tourism.

În centrul târgului va fi amenajată zona de agrement, care va include un carusel tradițional, un trenuleț pentru copii și o cetate gonflabilă. Nu va lipsi nici Căsuța Iepurașilor, atracția iubită a ediției trecute. Tot în această perioadă un trenuleț turistic va plimba vizitatorii prin centrul medieval al Sibiului.

Târgul de Paști din Sibiu este un eveniment organizat încă din anul 2010, fiind unul dintre primele de acest tip, din țară. Asociația Events For Tourism, organizatorul evenimentului, dezvoltă evenimente culturale cu scopul promovării turistice a Sibiului, cum ar fi Târgul de Crăciun din Sibiu și CibinFEST, evenimente care generează un număr ridicat de turiști, acestea fiind cunoscute la nivel național și internațional.


Imagini live de la Tragul de Pasti:   Camera 1    Camera 2      Camera 3   

Vezi album foto

Mai multe despre eveniment aici

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).