Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Târgul cu Bunătăti și Dichisuri revine la Ploiești

Postat de administrator

Data adaugarii: 25.02.2016 20:02

Judet: PRAHOVA

Localitate: MUNICIPIUL PLOIESTI

Vizualizari: 1009

Ultima modificare: 25.02.2016 21:07 De catre: administrator

Târgul cu Bunătăti și Dichisuri revine la Ploiești în acest sfârșit de săptămână

(25-28 februarie 2016)

Târgul cu Bunătăti și Dichisuri se întoarce la Ploiești cu aceleași preparate de calitate cu care s-au obișnuit clienții care apreciază produse naturale și tradiționale de calitate. Ca de fiecare dată, pe lânga produsele pe care le veți gasi mereu la Târgul cu Bunatati, aducem și o noutate din care nu ați mai gustat la noi in targ.

Pe lânga brânzeturi de toate felurile de la Fundata, Bran și Zagra, preparate argeșene din carne, afumate, de la Gligaru de Jos, mere și suc de mere de la Voinești, gemuri, dulcețuri, șerbeturi, siropuri, zacuști, salate de tot felul de ciuperci de la Bughea și de pe dealurile mureșene de la Uila, veți putea gusta și apoi cumpăra delicioasele plăcinte boieresti cu branză, mere, dovleac sau visine și mai ales tradiționalele găluște cu prune tăvălite prin pesmet crocant.

Și pentru că mâncarea tradiționala se savurează mult mai bine in vase de lut, veți gasi in târg și astfel de obiecte meșteșugăresti, din lemn sau lut. Tot in târg veți găsi și decorațiuni numai bune de facut cadou in perioada marțișorului.

Târgul va fi deschis începând cu dimineața zilei de joi, până duminică dupa-amiază, în zona adiacentă accesului către hypermaketul de la Ploiesti Shopping City.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni