Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Se reînființează Ministerul Turismului

Postat de administrator

Data adaugarii: 02.01.2017 17:01

Judet: BRASOV

Localitate: MUNICIPIUL BRASOV

Vizualizari: 1991

Ultima modificare: 02.01.2017 19:05 De catre: administrator

Se reînființează Ministerul Turismului

După anii buni, P.S.D. și A.L.D.E. înclud pe lista cabinetului format de Sorin Grindeanu, un loc de ministru plin pentru portofoliu turismului. Se ia în calcul tot mai serios ca să se reînființeze Ministerul Turismului ca minister de sine stătător.

Ministerul Turismului versus A.N.T.

Mai multe voci din PSD spun că nu sunt de acord cu un minister pentru activitatea și reglementarea politiciilor din turism  și vor să susțină că acesta ar trebui să rămână în continuare ca  autoritate în cadrul unui minister, cel mult să se numească un președinte cu rang de secretar de stat iar Autoritatea Națională pentru Turism să funcționeze în continuare în cadrul Ministerului Economiei sau IMM-urilor.

Titus Mircea Dobre este ministrul desemnat cu cele mai mari șanse să ocupe portofoliu turismului

Printre ministri vechiculați să preia portofoliu se numără Nicu Jianu - propunere și pentru portofoliu IMM și mediu Antreprenoriat, Titus Mircea Dobre pentru Ministerul Turismului (cel care se pare că are deja  susținerea cea mai mare din partea celorlalți doi nominalizați) și Mihai Tudose propus și pentru Ministerul Economiei.

Dacă nu se va aproba ca Ministerul Turismului să funcționeze de sine stătător acesta va fi alipit Ministerului Economiei, iar Ministrul desemnat,  Mihai Tudose, urmează a numi un șef de autoritate cu rang de secretar de stat.

Dacă ceilalți 2 miniștri propuși sunt mai cunoscuți, cel care se pare că va și prelua portofoliu este mai puțin cunoscut opiniei publice.

Titus Mircea Dobre are 38 de ani, este constănțean, membru PSD și este la al doilea mandat ca deputat în Parlamentul României.

Este de profesie economist și a absolvit mai multe cursuri de certificare, un master în management politic și un curs de management în turism.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni