Nou: În această vară lansăm o versiune modernă a portalului România Turistică!

Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Salonul National de Fotografie Turistica

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 10.09.2011 00:09

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1220

   Revista “Vacante si Calatorii” si Fundatia Amfiteatru organizeaza in perioada 21–30 octombrie 2011, in pasajul Universitatii, editia a XIV-a a Salonului National de Fotografie Turistica. Concursul se adreseaza tuturor celor pasionati de arta fotografica, fie ca sunt fotografi amatori sau profesionisti.


Tema editiei a XIV-a a Salonului National de Fotografie Turistica – “Romania: izvor de sanatate” - da sansa participantilor sa exprime, prin intermediul fotografiilor, un concept, o idee, o stare sufleteasca, conturand o imagine proprie a activitatii turistice.

Aceasta editie a Salonului National de Fotografie Turistica isi propune ca prin intermediul lucrarilor inscrise in concurs sa arate inca o data de ce Romania a reusit sa isi pastreze sanatatea si vitalitatea, transmisa de-a lungul timpului, din generatie in generatie prin tot ceea ce a oferit natura. Elementul central al temei il reprezinta ideea asigurarii si pastrarii sanatatii interioare a fiecarei parti a unui intreg numit – Romania. Sanatatea este o conditie esentiala pentru conservare si pentru o dezvoltare ascendenta continua.


Categorii de concurs:
I Natura in spatiu urban

II. La izvoare

III. Turism de sanatate si sanatatea turismului

IV. Flash cultural

V. Fantezie

VI. La pas ….

VII. Viata in Romania


Inscrierea fotografiilor in concurs se face in perioada 10 septembrie – 10 octombrie, prin completarea unui formular postat pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro.

09.09.2011, ora 18:00 


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni