Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Revelion 2015 pe pârtii!

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 31.12.2014 15:12

Judet: BRASOV

Localitate: Predeal

Vizualizari: 1151

Ultima modificare: 31.12.2014 17:18 De catre: administrator

Revelion 2015 pe pârtii!

Din informările noastre doar 2 pârtii de schi din ţară organizează evenimente adresate exclusiv turiştilor şi implicit iubitorilor sporturilor de iarnă, prezenţi în staţiunile montane.

 

Revelion la schi pe pârtia Clăbucet Predeal

Primăria Predeal propune turiştilor şi schiorilor prezenţi în staţiune să petreacă trecerea dintre ani pe pârtia Clăbucet sub sloganul Winter Lights.

Începând cu ora 22:30 pe scena amplasată la baza pârtiei Clăbucet Sosire, atmosfera incendiară va fi întreţinută de Dj Arando Marquez, Sonny Flame, Dean. La cumpăna dintre ani autorităţile predelene au pregătit un spectaculos Foc de artificii.

 

Revelion pe pârtie la Arena Platoș Păltiniş

DJ Vasile, Dru Klein, Rolf Ono, DEX,  vor asigura buna dispoziție.

- Un cort imens.

- Foc de Artificii.

- Ski gratuit între orele 22 și 24. Practic, doi ani pe pârtie într-o singură seară.

Sigur ați auzit deja de Revelionul de la Arena Platoș. Unul din prieteni v-a povestit până acum cât de mișto a fost anul trecut. Dacă nu v-a povestit, o să îi povestiți voi în 1 ianuarie 2015. Noul an trebuie musai să ne prindă în clăpari.

Party-ul anului, de Revelion la Arena Platoș

Patru dintre cei mai în vogă DJ români ai momentului vor anima petrecerea de Revelion la Arena Platoș

Între orele 22 și 24 toată lumea va schia gratuit

Arena Platoș organizează de Revelion cea mai cool petrecere a anului. DJ Vasile, Rolf Ono, Dru Klein și DEX vor mixa întreaga noapte, începând cu ora 22, în imensul cort ce va fi amenajat în parcarea complexului de ski și snowboard.

Seara va începe cu un program spectaculos pe pârtie unde Arena Platoș se va prezenta publicului în întreaga sa splendoare. Coborârea instructorilor de ski, a ratrack-urilor, precum și spectaculosul cerc de foc prin care se va trece pe schiuri, pe placă, cu snowmobilul și chiar cu motocicleta enduro vor asigura un spectacol unic pe pârtiile din România. Iar între orele 22 și 24 toate pârtiile complexului vor fi deschise gratuit pentru toți schiorii și snowboarderii.

Petrecerea va începe în jurul orei 22 cu DEX, urmat de Rolf Ono, Dru Klein și DJ Vasile. Accesul la petrecere se face pe bază de bilet, care costă 30 de lei. Arena Platoș împreună cu Agenția de Turism Carpathian Travel pun la dispoziție transport dus și retur din Sibiu. În 31 decembrie, din Sibiu vor urca microbuze din oră în oră începând cu ora 17. La ora 22, pe lângă microbuz va fi disponibil și un autocar de 50 de locuri. Returul se face începând cu ora 1 până la ora 7, din oră în oră, iar autocarul va pleca la ora 4.

Rezervarile se fac pe email la skibus@arenaplatos.ro sau biletele se pot cumpăra direct online cu cardul folosind linkul http://www.carpathian-travel-center.com/en/skibus.

Prețul unui bilet este 20 de lei  cursă. Pentru cursele de Revelion, alegeți stațiile însemnate cu cursă nocturnă.

Prioritare la îmbarcare vor avea cei cu bilete cumpărate dus-întors sau cu rezervare prealabilă.

Petrecerea de Revelion este organizata de Arena Platoș împreuna cu Airfield Festival 2015.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni