Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Rasnov-destinatie turistica de excelenta

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 01.03.2012 14:03

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1324

   Cu ocazia organizării unui Info Trip, Primăria Râşnov şi Asociaţia Rosenau Turism au lansat programul  turistic  „Râşnov – destinaţie turistică de excelenţă”, care face parte din strategia de promovare a oraşului Râşnov pentru anul 2012.

   La eveniment au participat reprezentanții a  20 de agenţii de turism din România însoțite de Președintele ANAT România d-na Corina Martin și 20 de agenţii de turism din Republica Moldova însoțite de Președintele ANAT Republica Moldova dl. Sevastian Botnari.

    Proiectul turistic are ca scop promovarea la nivel național, dar și internațional a obiectivelor și destinatiilor de referință din orasul Râșnov, cum ar fi: Cetatea Râşnov,  Biserica ortodoxă veche ”Sfântul Nicolae”, Biserica ortodoxă nouă ”Sfântul Nicolae” ,  Biserica Evanghelică Râşnov, Cheile Râșnoavei, Peștera Valea Cetății, Valea Mălăiești și cabana turistică.

   Deasemeni se dorește și popularizarea Complexului Olimpic de biatlon și sărituri cu schiurile de pe Valea Cărbunării, complex care a fost construit în vederea organizării probelor sportive de specialitate din cadrul FOTE 2013. Baza sportivă este primul centru la standarde intenaționale din țară și unul dintre cele mai moderne din Europa de Est. După festivalul olimpic, baza olimpica, va rămâne în administrarea orașului pentru pregătirea sportivilor de performanță din țară și organizarea de competiții sportive la nivel național și internațional.

   În cadrul info-tripului, reprezentanții agențiilor de turism au vizitat mai multe unități turistice cu func;iuni de cazare din orașul Râșnov și zonele turistice Glăjerie și Cheile Râșnoavei .

01.01.2012, ora 14:00

 


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni