Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Pregatiti-va schiurile, la sfarsitul lunii vine iarna

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 09.11.2012 10:11

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1670

Pregatiti-va schiurile, la sfarsitul lunii vine iarna!

Începând cu 23 noiembrie vom avea temperaturi de iarnă, iar spre finele lunii se va depune primul strat de zăpadă în regiunile nordice, nord-vestice şi la munte, a declarat într-o conferinţă de presă, directorul executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Florinela Georgescu, citată de Agerpres.

„Până în data de 3 decembrie, în ultima decadă a lunii noiembrie, va fi o scădere evidentă a valorilor minime şi maxime. Dincolo de 23 noiembrie, temperaturile minime vor fi în medie negative. În ultima decadă a acestei luni, este foarte posibil să fie manifestări de iarnă în regiunile nordice, nord-vestice şi în zona de munte. Vremea foarte caldă pe care am avut-o până în acest moment a făcut ca pe alocuri precipitaţiile din zonele amintite să fie sub formă de ninsoare, dar fără depunere se strat de zăpadă. Spre sfârşitul lunii noiembrie, pentru scurt timp, se va depune strat de zăpadă în regiunile precizate”, a explicat Georgescu.

Potrivit specialistului ANM, în lunile decembrie şi ianuarie, temperaturile din țara noastră vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei. La fel se va întâmpla și cu reginul de precipitaţii. În privinţa fenomenelor meteo extreme, vom avea cel puţin un viscol în decembrie și două în ianuarie și februarie, a mai spus Florinela Georgescu.

09.11.2012, ora 10:30


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni