Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Phoenix Live at Tomis, vineri 07 iunie 2013

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 04.06.2013 13:06

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1322


Turistii aflati in acest weekend pe litoral, dar si constantenii vor avea ocazia de a participa la concertul legendarei trupe PHOENIX vineri, 7 iunie 2013, incepand cu orele 18.00, in parcarea Centrului Comercial Maritimo din Constanta.

Deschizatori de drumuri in muzica adresata publicului larg din Romania celei de a doua jumatati a secolului XX, membrii formatiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului. PHOENIX acopera in regim de continuitate o plaja de public de 4 generatii. De-a lungul timpului, fanii au perceput in egala masura muzicalitatea si mesajul spiritual cu aspect protestatar transmis, identificandu-se permanent cu simbolul PHOENIX. Indiferent de componenta, PHOENIX este nu doar  un fenomen cultural, ci si unul cu urias succes la public.

Grup stindard pentru muzica din zilele noastre, Phoenix este acum Nicu Covaci (chitara, voce), Bogdan Bradu (voce), Cristi Gram (chitara), Volker Vaessen (chitara bass), Dzidek Marcinkiewicz (clape) si Ionut Micu (tobe).

In 2013 vor sustine o serie de concerte in orasele: Constanta , Brasov , Tulcea , Iasi , Satu Mare, Timisoara, Vaslui, Giurgiu, Resita, Cluj, Alba Iulia si Onesti. Momentan trupa se afla in studio iar la finalul acestui an  se va lansa opera rock ANTEMIORITA. Pentru Constanta, trupa PHOENIX va avea parte de o sceno-tehnica deosebita, iar pentru aceasta multumeste echipei Alphasound Production.


In deschiderea trupei PHOENIX vor evolua trupele Punch Therapy, Concret (Timisoara), Phenomenon (Bucuresti) si Corneliu Stroe & Foxy Lady Band.
Intrarea este libera, dar accesul persoanelor sub 18 ani interzis.

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii: ”Asociatia Litoral – Delta Dunarii atrage si sustine in continuare evenimentele culturale, muzicale, sportive etc. organizate pe litoral si in Delta Dunarii. Turistii au nevoie de optiuni diversificate de petrecere a timpului liber, intr-o destinatie de vacanta. De aceea, si anul acesta, am pregatit o vara fierbinte pe litoralul  romanesc si in Delta Dunarii.”

04.06.2013, ora 13:50Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni