Nou: În această vară lansăm o versiune modernă a portalului România Turistică!

Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Pensiunea Casa Râșnoveană - Râșnov

Margarete: Vizualizari: 2490 

     Pensiunea Casa Râșnoveană - Râșnov

Clasificata la 3 stele, Pensiunea Casa Rasnoveana este locul unde intotdeauna veti fi intampinati cu ospitalitate de catre  gazde si in care  veti gasi  ambianta unei case primitoare, autentica rasnoveana prin arhitectura si mobilier, precum si  prin preparatele culinare pregatite, dupa retete traditionale, de administratorul pensiunii Valentina Ungureanu( de profesie bucatar).

Aceasta este situata la baza dealului pe care se afla Cetatea Taraneasca Rasnov, la aproximativ 800 m de centrul orasului, intr-o zona curata si linistita, cunoscuta sub numele de “PROMENADA” . Pensiunea este   imprejmuita de un decor natural  pitoresc si ofera  o priveliste superba spre Cetatea Rasnov, iar  la mai putin de  100 m de pensiune se afla  parcul orasului Rasnov

 Este locul despre care va veti aminti mereu cu deosebita placere si in care cu siguranta veti dori sa reveniti.

      Pensiunea pune la dispozitia turistilor 6 camere, din care 5 camere duble si o camera tripla, fiecare avand  baie proprie , un restaurant cu o capacitate de 24 locuri, un salon destinat petrecerii timpului liber, in care turisti pot juca biliard, dart, table, sah, rumy, carti,8 biciclete, masa de tenis, etc.

Pentru petrecerea timpului liber,  intr-un cadru natural, in curtea pensiuni se afla amenajat un loc de joaca pentru copii, un spatiu verde pentru recreere, gril si foisor.

Deasemenea pensiunea mai dispune de un microbus, an de fab. 2008, cu care se asigura transferul in mod gratuit de la si la Gara Brasov precum si de la si la partiile de ski din Poiana Brasov, se efectuaza excursii de o zi catre diferite destinatii turistice sau se inchirieaza cu conducator auto.

Autoturismele turistilor sunt mereu in siguranta, acestea pot fi parcate in parcarea din curtea pensiuni.

Servicii de masa:

Se acorda mic dejun, pranz si cina si se pot organiza mese festive, administratorul pensiunii fiind  de profesie bucatar.

Adresa

Judet: BRASOV

Localitate: ORAS RASNOV

Strada: Teiului 50

Contact

Telefon: 0268. 231708

Mobil: 0745.999.090

Fax: 0268. 231708

Date firma

Nume: PFA Ungureanu Valentina

Cnp/Cui: 19532068

Nr. Comert: F08/1065/2005

Iban: RO81RNCB0058008719490001

Banca: Banca Comerciala Romana S.A.

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni