Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Pensiunea Carpathia - Remeți

Margarete: Vizualizari: 3158 

Pensiunea Carpathia - Remeți 

Amplasata pe marginea raului, intre barajul Lesu Ursului si barajul Dragan, Pensiunea Carpathia este locul ideal pentru o vacanta la munte in toate cele patru anotimpuri, precum si o destinatie perfecta pentru escapade cu prietenii sau intreaga familie, oferindu-va servicii specifice zonei de munte. De asemenea, in cadrul pensiunii pot fi organizate sesiuni de Training, Team Building, Team Adventure,  Team Events,  Team Development  si alte activitati similare.

Pensiunea Carpathia este una dintre cele mai spatioase locatii de cazare din Remeti-Bihor, avand o capacitate de cazare de pana la 54 locuri. 

Camerele spatioase, mobilate şi decorate intr-un stil modern, dau posibilitatea de a petrece vacante indelungate in inima Muntilor Apuseni fara a face insa rabat de  la confortul cu care sunteti familiarizati (internet cablu si WI-FI, televiziune prin cablu, televizoare LCD, dusuri cu hidromasaj, sauna, piscina, sala de mese, spatiu de joaca pentru copii etc). Finisajele de buna calitate, culorile calde si dotarile functionale de ultima generatie creează o atmosferă primitoare ce asigura cadrul ideal pentru a petrece vacante perfecte la munte. Arhitectura contine elemente cu specific local care au permis o integrare perfecta in peisajul transilvanean.

Natura vie si bine conservata, aerul proaspat de munte puternic ionizat si ozonat, cu efecte curative, ospitalitatea si serviciile hoteliere de calitate sunt doar cateva din atuurile care ne recomanda ca destinatie pentru iubitorii de confort in mijlocul naturii.  Aici veti descoperi Apusenii ascunsi sub paduri de foioase si de conifere, brazdati de vai cu ape reci si limpezi ce se revarsa in salbe de lacuri unde pastravul si lostrita, pesti ce stapanesc aceste ape, confirma curatenia si puritatea lor; aici veti descoperi Transilvania incarcata de istorie si cu cladirii monumentale in stil baroc si baroc tarziu, precum si multe influente austro-ungare si occidentale; aici veti descoperi Ardealul ce ascunde si dezmearda de secole Tara Motilor unde traiesc cei mai darji romani, Motii (Ţopi), despre care se spune ca sunt descendenti direct ai dacilor care ar fi ramas de peste 2000 de ani in aceste locuri.

Si fiindca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra liber, va invitam sa ne vizitati si sa profitati pe deplin de toate facilitatile pe care vi le putem oferi: sala de mese cu terasafoisorpiscinasaunasala divertismentsala de conferinte,spatiu de joaca pentru copiizona amenajata pentru gratar si ceaunplaja rau, parcare supravegheata cu camere video si mereu de un zambet prietenos.

In apropiere se afla numeroase obiective turistice cum ar fi: Biserica cu pictura pe panza din RemetiMuzeul memorial Octavian GogaBiserica de lemn din Gălpâia, Castelul de la GheghieSchitul din LesuValea Iadului,Târgul de la NegreniVama săriiBarajul LeşuBarajul de la BulzBarajul DraganCheile BratcuteiCascada IadolinaCascada Izvorul Minunilor, Cascada Saritoarea IedutuluiCascada Valul MiresiiStana de Vale, Peştera cu Apă de la BulzPestera Remeti, Parcul Natural Apuseni.

Accesul spre pensiune se face din localitatea Bucea jud. Cluj pe drumul european E60  (DN1) care face legatura dintre judetele Cluj, Bihor si Salaj. Suntem situati la distante mai mici de 100 km atat de orasul Cluj Napoca, cat si de Oradea si Zalau.

Pensiunea Carpathia va ofera servici de cazare, masa si divertisment in Muntii Apuseni, similare unui hotel de trei stele.

Adresa

Judet: BIHOR

Localitate: BULZ

Strada: Remeti 205

Contact

Telefon: 0740589352

Mobil: 0740662626

Fax: 0359416103

Date firma

Nume: SC Jaqy & Aly Tour SRL

Cnp/Cui: RO24080708

Nr. Comert: J05/0617/2008

Iban:

Banca: Banca Transilvania S.A.

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni