Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Pensiunea Agroturistică Lunca Sibielului - Sibiel

Margarete: Vizualizari: 4459 

Pensiunea Agroturistică Lunca Sibielului - Sibiel

Pe raul Sibielului, Cibinul cel Mic, la 23 km de Sibiu, adapostit ca intr-o caldare de poalele muntilor, se afla satul Sibiel, ce apartine orasului Saliste.
Satul face parte din margaritarele ce impodobesc poalele muntilor din marginimea Sibiului. In aceasta zona incarcata de traditie si cultura, puteti descoperi un loc minunat de relaxare, la poalele muntilor, in Lunca Sibielului.

Aici, in Lunca Sibielului, se afla si o pensiune avand acelasi nume, un loc unde puteti descoperi linistea de care aveti nevoie pentru un sfarsit de saptamana, sau de ce nu, intr-un minunat concediu petrecut alaturi de noi.

Pensiunea "Lunca Sibielului" dispune de 9 spatii de cazare, dintre care 7 camere duble, doua apartamente utilate cu pat matrimonial (si fotolii-pat pentru copii).
  Personalul nostru este calificat, iar zambetul de pe buze si ospitalitatea cu care sunteti primiti la noi vor ramane o amintire placuta pentru dvs.
  Cele 9 spatii de cazare dispun de baie proprie cu apa calda permanenta, TV, cablu si pe viitor cate un minibar. Fiecare camera de la etaj dispune de un balcon cu o priveliste ce-ti duce privirea pana la crestele albe ale muntilor Fagaras.

Cele 9 camere sunt amenajate diferit, dand pensiunii "Lunca Sibielului" un aer de muzeu al mestesugurilor si traditiilor romanesti. Fiecare camera este personalizata prin decor si imagini din mestesugurile autentice romanesti.
      Ne-am inconjurat de lucruri dragi sufletelor noastre si dorim sa va transmitem si dvs. dragostea de frumos si autentic, ce ne-a fost insuflata si noua de strabunicii nostri.

 

Camera Olarului: unde sunt expuse oale si obiecte specifice olaritului.

 
Camera Tamplarului: unde sunt expuse obiecte din lemn executate de cei mai priceputi tamplari.
 

Camera Iconarului: are un aer de biserica ortodoxa unde puteti admira icoane pe sticla, lemn, dar si o fresca adusa parca dintr-o biserica veche.

 

Camera Carturarului: va imbie sa va relaxati lecturand o carte buna. Veti gasi aici scriitori si autori de valoare (Eminescu, Creanga, Blaga, Arghezi, Toparceanu..).

 
Camera Ciobanului: te face sa te simti ca intr-o stana, sus la munte inconjurat de piei de oaie si alte obiecte folosite la producerea renumitelor branzeturi de Sibiu.
 
Camera Gospodarului: te vei simti aici ca intr-o gospodarie veche, cu tot ce e necesar in casa unui sigherean (om din Sibiel).
 
Camera Viticultorului: te imbie sa gusti un pahar de vin ales, de vita nobila, adus din renumitele crame romanesti.
 
Camera Covaciului: aici esti inconjurat de mobilier din fier, potcoave de cai si alte obiecte executate de cei mai buni fierari din zona.
 
Camera Boierului: aici te va surprinde aerul de secol XIX cu mobilier si obiecte de arta specifice, dar si cu o terasa mare ce te va face sa te simti ca un boier.

 

Adresa

Judet: SIBIU

Localitate: Sibiel

Strada: Sibiel 354

Contact

Telefon: 0269 552 667

Mobil: 0731373513

Fax: 0269 552 667

Website: www.sibiel.ro

Date firma

Nume:

Cnp/Cui:

Nr. Comert:

Iban:

Banca:

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni