Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Orășelul lui Mos Crăciun, Galați

Postat de administrator

Ultima modificare: 28.11.2023 17:33 De catre: administrator

Judet: GALATI

Localitate: MUNICIPIUL GALATI

Data inceput: 30.11.2023

Data final: 07.01.2024

Vizualizari: 3353

Data adaugarii: 21.11.2016

Orășelul lui Mos Crăciun,  Galați

 

Cel mai INEDIT PATINOAR, UNIC în România, în formă de cerc, va fi amplasat anul acesta în gradina Publică din Galati, la Orășelul lui Moș Crăciun, eveniment ce își deschide porțile  începând cu 30 noiembrie!

Știti vorba aia, că spiritul Crăciunului e magic? Ei bine, Galațiul va teleporta magia sărbătorilor de iarnă în mijlocul orașului, iar Grădina Publică se transforma anul acesta în Orășelul lui Moș Crăciun!! Cu originalitate și fantezie  organizatorii au creat mix-ul perfect între magia de festival și spiritul sărbătorilor de iarnă, iar Moș Crăciun și gașca lui  vor deveni gazdă de excepție aici, așa că pregătiti-vă pentru Orășelul lui Moș Crăciun, care va deveni epicentrul magiei în perioada 30 noiembrie 2023 - 7 ianuarie 2024, cu povești de iarnă, clinchete de clopoței, jocuri și zâmbete de copii, inspirație pentru Crăciun și Anul Nou și multe alte surprize.

Ce atracții deosebite vă așteaptă în Orășelul lui Moș Crăciun?

️CEL MAI INEDIT PATINOAR! Da, ați auzit bine! Un patinoar ca în povești, în formă de cerc, în jurul fântânii arteziene, perfect pentru a face piruete și a simți spiritul sărbătorilor chiar sub patine!

 CARUSEL și ROATĂ PANORAMICĂ Pregătiți-vă pentru o călătorie în jurul lumii în “stil”… carusel! O roată panoramică care vă va ridica în nori de bucurie și entuziasm.

ATELIERUL LUI MOȘ CRĂCIUN - Cu siguranţă copii vor deveni foarte creativi în cadrul workshop-urilor de creaţie în spiritul sărbătorilor, micuţii vizitatori vor avea parte de activităţi şi jocuri interactive.

TÂRG DE CRĂCIUN - Unde altundeva puteți găsi cele mai cool cadouri de Crăciun? Dar și delicatese de iarnă, întrucât orăşelul va mai cuprinde şi un târg tradiţional cu cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale dar şi produse alimentare savuroase: turtă dulce, ciocolată de casă, plăcinte şi cozonaci pufoşi, preparate la grătar sau minuturi, băuturi calde pentru cei mici şi cei mari dar şi produse tradiţionale numai bune de luat acasă pentru mesele festive de Crăciun şi Revelion: sarmale, fripturi, brânzeturi, afumături şi multe altele.

SHOWURI CULINARE 

SHOWURI CULINARE cu preparate inedite dar și tradiționale direct în Orășel. Le veți putea savura în timp ce vă veți plimba într-o atmosfera festivă.

DIORAMĂ NAȘTEREA DOMNULUI

CABINĂ FOTO MOBILĂ - Pentru amintiri care să rămână, avem o cabină foto mobilă în care veți putea face poze amuzante și de neuitat.

SPECTACOLE ȘI CONCERTE, SHOW DE LASERE ȘI LUMINI   spectacole live și concerte de colinde, iar show-ul de lasere și lumini va transforma Orășelul într-o adevărată poveste de iarnă.

CARAVANA LUI MOȘ CRĂCIUN! Moș Nicolae și Moș Crăciun vor face o vizită specială, aducând bucurie și surprize pentru cei mici și cei mari.

CADOURI PENTRU COPII

PUDRĂ COLORATĂ  - Copiii vor avea parte de activități distractive, iar pudra colorată va transforma Orășelul într-un paradis al culorilor.

Și asta nu e tot! Dar vă lăsăm pe voi să descoperiți restul atracțiilor, o data ce veți trece pragul la Orășelul lui Moș Crăciun, Grădina Publică, în perioada 30 noiembrie – 7 ianuarie 2024!

JOI, 30.11.2023 – începând cu ora 17.00

SHOW DE LASERE SI LUMINI

APRINDEREA LUMINILOR

PATINAJ PE GHEATA

-  Spectacol de dans si animatie interactiva cu personaje de Craciun

- Spectacol cu artisti costumati in costume cu lumini si poi-uri luminoase

- personaje pe catalige

PROGRAM DJ

VINERI, 01.12.2023 - începând cu ora 17.00

ANSAMBLUL FOLCLORIC DOINA COVURLUIULUI

GRUPUL CIOBANASUL

ION PALADI

CORNELIU BOTGROS

PROGRAM DJ

SÂMBĂTĂ, 02.12.2023 - începând cu ora 18.00

FANFARA VALURILE DUNĂRII

OMUL DIN SARMISEGETUZA

LEONARD BAND

PROGRAM DJ

DUMINICĂ, 03.12.2023 - începând cu ora 18.00

ȘCOALA DE DANS TĂBUȘ

ANSAMBLUL DOINIȚA COVURLUIULUI

NICOLAE FURDUI  IANCU

PROGRAM DJ


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni