Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Oradea Festifall

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 10.09.2022 23:27 De catre: administrator

Judet: BIHOR

Localitate: MUNICIPIUL ORADEA

Data inceput: 14.10.2022

Data final: 16.10.2022

Vizualizari: 3981

Data adaugarii: 02.10.2013

PROGRAM

Oradea Festifall

 

Oradea Festifall este unul din cele mai cunoscute evenimente orădene, cu un număr foarte mare de vizitatori, comercianți, artiști, atracții și activități. Restricțiile în vigoare nu ne permit organizarea unei ediții cu același impact cultural și social cu care ne-am obișnuit, în condiții de siguranță. Anularea evenimentului este astfel necesară și inevitabilă, datorită creșterii accelerate a numărului de noi cazuri de coronavirus din ultimele zile. La fel ca și până acum, prioritatea noastră nr. 1 rămâne siguranța oamenilor.

Echipa Visit Oradea

Email: office@visitoradea.com

 

Toamna Orădeană, unul dintre cele mai longevive evenimente orădene, cu un istoric de peste 28 ani, se reinventează şi devine din acest an ORADEA FestiFall. #ToamnaOradeanaGoesCool #OradeaFestiFall.

Încă din anul 2016, Toamna Orădeană a cunoscut o transformare de conţinut, evenimentul evoluând pe parcursul ultimelor 3 ediţii într-un festival care pune în valoare spaţiile urbane orădene prin muzică bună, teatru, artă stradală, gastronomie şi distracţie specifică unui oraş cu un bogat bagaj cultural.

Noul nume al Toamnei Orădene, Oradea FestiFall, este o confirmare a evoluţiei în timp atât a acestui eveniment, cât şi a oraşului nostru. ORADEA FestiFall îmbracă natural conceptul evenimentului cunoscut ca Toamna Orădeană, păstrând totodată "pedigree-ul" acestuia: un festival de toamnă care sărbătoreşte bucuria de a fi orădean, în acelaşi timp invitând turiştii şi locuitorii din regiune la un festival veritabil, cu participare gratuită.

ORADEA FestiFall va avea loc în Piaţa Unirii şi pe pietonala Vasile Alecsandri, în perioada 

ORADEA FestiFall este un eveniment organizat de Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune (Visit Oradea) şi Primăria Municipiului Oradea.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni