Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Olimpiada nebuniilor la Băile Harghita

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 06.03.2015 10:31 De catre: administrator

Judet: HARGHITA

Localitate: Baile Harghita

Data inceput: 07.03.2015

Vizualizari: 1169

Data adaugarii: 21.02.2015

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita, Serviciul Public Salvamont și Salvaspeo al Consiliului Județean Harghita și Consiliul studenților de la facultățile din cadrul Universității Sapientia din Miercurea-Ciuc organizează în data de 7 martie 2015, la Hotelul Ozon Harghita Băi o nouă ediție a Olimpiadei nebuniilor.

Vechii și actualii participanți sunt așteptați să ia parte la o nouă ediție, pentru a aduce un suflu nou, ingeniozitate prin atelajele construite sau fie și prin simpla prezență, deoarece programul din acest an este unul foarte interesat.

Marele premiu din acest an încă nu este cunoscut, însă toți cei interesați sunt așteptați să participe.

Prima ediție a acestui eveniment a fost organizată în urmă cu paisprezece ani, în 2001, de către Star Rádió din Miercurea-Ciuc. Ideea principală a olimpiadei de la Băile Harghita este construirea de atelaje cât mai ingenios posibile cu ajutorul cărora concurenții să alunece pe pârtia din vecinătatea Hotelului Ozon.

Pe lângă competiția de alunecare, vor avea loc și concursuri de snow-board, snowmobil, salvamont, sculpturi în gheață și lemn și multe altele. Se va organiza de asemenea și concert și petrecere în aer, nelipsind nici deja clasica alunecare pe pârtie cu cada de baie.
Se pot înscrie în competiție toate acele persoane care au un atelaj care face posibilă alunecarea pe pârtie. Toți participanții vor fi recompensați, iar cel mai ingenios atelaj va fi răsplătit cu premiul cel mare.
Înscrierea la competiție este gratuită și se poate face la fața locului sau în data de 6 martie, vineri, cu începere de la ora 10,00 în parcarea de la sediul consiliului județean, unde va exista și o expoziție a atelajelor care urmează să intre în concurs.
În ziua desfășurării competiției vor exista curse speciale de autobuz de la Miercurea-Ciuc la Băile Harghita, orele de plecare fiind 9,30, 10,00 și 10,30, iar ora de întoarcere este 18,00.
Programul detaliat al olimpiadei poate fi consultat pe pagina  www.adiharghita.ro sau apelând numărul de telefon 0736883803.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni