Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Oferta Cantonament Sportivi la Mare

Vizualizari: 3095  Locație: CONSTANȚA, COSTINESTI


CONSTANȚA Oferta Cantonament Sportivi la Mare
Valabilitate: 2024-06-22 / 2024-09-08
Tip: Cantonamente 2024
Locuri totale: 100
Locuri disponibile: 100
Preț: 1 200 Lei (Ron)/persoană

Tichete de Vacanță acceptate:

* Acceptăm Tichete de Vacanță pe suport tipărit și card: Edenred, Up Romania și Sodexo.
** Tichetele de vacanță trebuie să fie predate la sediul agenției de turism sau transmise prin curierat rapid.


 
   
Ticket Sodexo

 

 Ofertă Cantonament  ”SPORTIVI LA Mare”  Costinești sau Năvodari

… SPORT în aer curat marin si salin 

 de la 200 lei/sportiv/zi *

Sejur 7 zile, Cazare 6 nopți, Pensiune completă

           (începând cu 1 200 lei/sportiv, perioada cantonament 7 zile)

 

 

Serii stabilite Costinești: Vacanța de Vară 2024/22.06.2024 - 05.09.2024

Seria I - a  Perioada: 22 Iunie 2024 –28 Iunie 2024 

Seria II - a Perioada: 28 Iunie 2024 – 04 Iulie 2024 

Seria III -a Perioada: 05 Iulie 2024 – 11 Iulie 2024

Seria IV -a Perioada: 12 Iulie 2024 - 18 Iulie 2024

Seria V -a Perioada: 19 Iulie 2024 - 25 Iulie 2024

Seria VI -a Perioada: 26 Iulie 2024 - 01 August 2024

Seria VII -a  Perioada: 02 August 2024 – 08 August 2024

Seria VIII -a Perioada: 09 August 2024 - 15 August 2024

Seria IX  -a Perioada: 16 August 2024 - 22 August 2024

Seria X  -a Perioada: 23 August 2024 - 29 August 2024

Seria XI -a Perioada: 30 August 2024 - 05 Septembrie 2024.

Pachetul conține:

- Sejur 7 zile pregătire și antrenament sportiv,

- 6 (șase) nopți de cazare, în camere de 2 locuri - 4 locuri, tv color+cablu, internet wirless, grup sanitar propriu, apă caldă permanent, încălzire centrală, confort de 2/3 stele.

- Servirea mesei în regim pensiune completă: mic-dejun, dejun (supă/ciorbă + felul 2 + salată) și cină (felul de bază + desert).

- Se acordă la cerere 2 (două) ore/zi teren de sport multifucntional  în aer liber pe plajă.

 -  La 10 elevi plătitori/sportivi se asigură 1 (loc) antrenor – profesor de educație și pregătire sportivă la grupele de copii, juniori, cadeți.

În vederea asigurării serviciilor de cazare, masă și rezervării Sălii de Sport, teren de fotbal, trebuie efectuată rezervarea din timp.

-   Elevi vor fi cazați și vor servi masa în structuri turistice autorizate și clasificate *.

Toate locațiile cu care colaborăm sunt clasificate, autorizate, verificate de noi la fața locului și cu care am avut deja acțiuni cu recenzii pozitive.

- Putem asigura pe serie maxim 100 locuri/serie tabără.

- Disponibilitate: pentru vizitare obiective turistice, activități parcuri de distracții-agrement, program de discotecă.

Tarife:

Notă: Preț 1 200 lei/sportiv, perioada cantonament 7 zile, este valabil pentru sportivi până în 18 ani, hotelieri solicită un preț în medie de 200 lei/zi.

Prezenta ofertă nu este valabilă adulților sau sportivilor care sunt legitimați ca sportivi profesioniști si nu urmează o formă de învățământ.

 

- Disponibilități ** Năvodari - unități care pot găzdui cantonamentul:

Victoria, Pamira, For You, Max, etc

- Disponibilități ** Costinești - unități care pot găzdui cantonamentul:

Vila Maria, Ademona, Hotel Cris, Vilele ALBATROS, Hotel ALEX, Hostel DVG, AZUR, WHITE INN, VILLA PESCARUS, TRIUMF, Complex Corsa, Hotel TIBERIUS, Hotel PRINICPAL, SPORT, Hotel  REGAL, PRESTIGE, POIENITA etc.

Adulți/seniori - sportivi de performanță: începând cu 200 lei/zi.

 

Condiții de rezervare: Plata avans 50 % din prețul prezentei Oferte.

Se asigură gratuitate la cazare si masă pentru 1 (un) antrenor – profesor de educație și pregătire sportivă la grupele de copii, juniori, cadeți la 10 plătitori.

Meniu orientativ sportivi, propunerile - sugestiile se discută cu antrenori sau profesori de pregătire și educație sportivă, nutriționist etc.

 

Costuri suplimentare/Servicii opționale:

50 % /zi/sportiv pentru cazare preferențială (camera dublă, maxim două persoane).

10 lei/zi/sportiv pentru antreu la masa de seară.

* Prezentă ofertă este valabilă pentru grup de minim 20 persoane.

** Oferta poate fi adaptată și pentru alte perioade (minim 7 zile sau serii de 11 zile, 14 zile, 21 de zile).

 

Condiții înscriere:

- Achitarea taberei se face cel târziu cu 1 săptâmană, înainte de începerea taberei (sejurului), odată cu înscrierea se efectuează rezervarea, ocazie cu care se plătește minim 30 % din valoarea sejurului. Pentru a va asigura locul în tabără, în seria dorită este recomandat ca prețul taberei să fie achitat până la debutul vacanței de vară.

- Grupul se organizează pentru minim de 20 elevi, tineri/sportivi, grupa de vârstă sau valorică va cuprinde maxim 30 persoane.

- Putem asigura pe serie maxim 200 locuri/serie tabără.

- Elevii vor fi cazați și vor servi masa în structuri turistice clasificate - unități disponibile cu care colaborăm, în funcție de perioadă și locuri disponibile rămase necuantificate.

Toate unitățile cu care colaborăm se află în marja de 5/10 minute, distanță de centru, plajă, teren de antrenament, parcul de distracții, piață și gară.

-  Acceptăm și înscrieri individuale cu condiția formării unui grup de minim 20 copii/adolescenți, nu se asigură transport individual ** .

Constituirea grupului de copii se poate face și prin înscrieri individuale, urmând ca copiii/adolescenți să fie constituiți în grupe pe categorie de vârstă, aceștia vor fi supravegheați de persoană adultă cu pregătire de specialitate.

Servicii neincluse în preț/ofertă:

- Taxe intrare parcuri de distracții/agrement de tip Aqua Magic etc.

- Transport cu miljoace auto, feroviare, cu excepția sejurului prevăzut la nota Opțional **

- Transport cu barca, hidrobicicleta aceste servicii se pot solicita printr-un pachet personalizat.

 

Prezenta ofertă nu se adresează cuplurilor, famililor sau persoanelor adulte care nu frecventează o formă de învățământ. (Taberele se adresează următoarelor categorii:  elevi clasele 1 - 8, elevi de liceu/școlii profesionale/sportivi).

 

Facilități Transport:

 

*** a. Opțional/Facultativ se poate asigura transport auto tur/retur  - ex. cost 200 Lei/persoană (în limita maximă de 800 km) exemple: București, Urziceni, Galați, Brăila, Tulcea, Ploiești, Pitești, Bârlad, Târgoviște  - Costinești și retur.

- Pentru calcularea altor rute, vă rugăm să ne contactați.

 

***  b. Opțional/Facultativ se poate asigura transport auto tur/retur  - ex. cost 250 Lei/persoană (în limita maximă de 1 000 km), exemple: Iași, Brașov, Craiova, Sibiu  - Costinești și retur.

- Pentru calcularea altor rute, vă rugăm să ne contactați.

 

***  c. Opțional/Facultativ se poate asigura transport auto tur/retur  - ex. cost 300 Lei/persoană (în limita maximă de 1 500 km, exemple:  Cluj Napoca, Botoșani, Suceava - Costinești și retur.

- Pentru calcularea altor rute, vă rugăm să ne contactați.

 

***  d. Opțional/Facultativ se poate asigura transport auto tur/retur  - ex. cost 350 Lei/persoană (peste 1 500 Km), exemple: Timișoara, Reșița, Arad, Zălau, Oradea, Satu Mare, Baia Mare - Costinești și retur.

- Pentru calcularea altor rute, vă rugăm să ne contactați.

** Oferta de transport este supusă unor condiții, se poate pune la dispoziție contracost un autocar/microbuz dacă există dintr-un oraș de domiciliu formării grupului, un număr de minim 30 persoane, nu asigurăm transport pentru înscrieri individuale (autocarul nu circulă prin fiecare oraș-localitate să preia solicitanți).

- Grup de minim 30 de elevi/sportivi, se asigură transport autocar, obligatoriu formare de grup din același oraș/localitate.

- Grup sub 25 - 30 de persoane se asigură transport cu microbuz, obligatoriu formare de grup.

Pentru calcularea altor rute vă rugam să ne contactați.

Foarte Important: Condiții de Rezervare, Confirmare, Plată

Vă rugăm respectuos, cand vă manifestați intenția pentru organizarea unei serii sau înscrierea în tabăra sportivă, aceasta trebuie să fie serioasă și fermă. 

Pentru a vă asigura calitatea serviciilor, confortul dorit este recomandat ca înscrierea, rezervarea și confirmarea să fie făcute cu câteva luni înainte. Prin acest mecanism putem asigura din timp contractarea unității de cazare conform detaliilor din ofertă. 

Astfel, solicitările venite în plin sezon turistic, nu pot garanta că oferta este la prețul prezentat și calitatea dorită.

Având în vedere specificul sezonului estival, când multe unități turistice funcționează doar 2 luni, ne este imposibil să vă garantăm că vă oferim condiții de calitate și confort superioare sau de lux, dacă rezervarea nu este făcută cu cel puțin 2-3 luni înainte de începerea vacanței de vară. 

Motiv pentru care ne dorim ca pe viitor, organizarea seriilor de tabără să fie făcute din timp. Posibilitatea de organizarea a taberei de vară pînă în 200 de locuri/serie, se acceptă și înscrieri individuale, copii vor fi împărtiți pe grupe în funcție de vârstă și zona geografică, repartizarea la cazare, în camere se face în funcție de sex și vârstă.

Acceptăm și înscrieri individuale (dar în acest caz cererile se primesc doar la începutul vacanței de vară și numai pentru serille cu locuri libere. În siuația, în care acest aspect este un inconvenient, recomandăm organizarea unui grup la nivel de părinți, prieteni de cartier, școală etc), copii vor fi împărtiți pe grupe în funcție de vârstă și zona geografică, repartizarea la cazare, în camere se face în funcție de sex și vârstă.

În momentul, în care doriți să participați la una din taberele organizate de noi, prima fază este înscrierea participantului sau participanților, ocazie cu care se plătește minim 30 % din valoarea pachetului turistic și se confirmă locul rezervat.

Odată cu efectuarea înscrierii, respectiv confirmarea locului în tabără sau a seriei, se va achita obligatoriu un avans reprezentând 30 % din prețul final al pachetului turistic în contul IBAN RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING Bank Brasov sau Cont IBAN: RO29BTRLRONCRT0463637601, Deschis la Banca Transilvania Brașov..

 Diferența, reprezentând 70 %, din valoarea pachetului turistic se va achita cel mai târziu cu 1 săptămână, înainte de începerea taberei (sejurului) în contul IBAN RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING Bank Brasov sau Cont IBAN: RO29BTRLRONCRT0463637601, Deschis la Banca Transilvania Brașov.

Informații pentru rezervări și plăți:

Datele firmei sunt România Turistică S.R.L.

CUI/CIF: RO31739462

ORC: J8/899/2016

AGENȚIA DE TURISM ”ROMÂNIA TURISTICĂ”

Licență Agenție de Turism Organizatoare nr. 548/2019,

reînoiește Licența nr. 6954/2017, respectiv Licența nr. 6954/2013

Agenția de Turism România Turistică este membră a firmei România Turistică S.R.L.

Cont IBAN: RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING Bank Brașov.

Cont IBAN: RO29BTRLRONCRT0463637601, Deschis la Banca Transilvania Brașov.

Informații Sediu firmă: Municipiul Brașov, Bulevardul Griviței nr. 91, Cod Poștal 500173

Coordonate GPS: 45.6529347, 25.6060923

Telefon/Fax - Agenție: 0268 420905

Telefon GSM: 0722 910422, 0741 657495

e-mail: agentia@romaniaturistica.ro

web-site: www.romaniaturistica.ro

 

Contact

Agenția de Turism ROMÂNIA TURISTICĂ
CUI: 31739462
ORC Brașov: J8/899/2016
Adresa: Griviței, nr. 91
Cod Poștal 500173
Cont RO62INGB0000999905154084, Deschis la Ing Bank N.V. Amsterdam
Telefon: 0741657495


Mobil: 0722910422

Fax: 0268420905

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni