Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Oferta Balneo 2016 - Hotel Lotus Therm Baile Felix

Vizualizari: 1010  Locație: Toate,


Toate Oferta Balneo 2016 - Hotel  Lotus Therm Baile Felix
Valabilitate: 2016-07-01 / 2016-12-20
Tip: O săptămână de refacere
Locuri totale: 1
Locuri disponibile: 1

Tichete de Vacanță acceptate:

* Acceptăm Tichete de Vacanță pe suport tipărit și card: Edenred, Up Romania și Sodexo.
** Tichetele de vacanță trebuie să fie predate la sediul agenției de turism sau transmise prin curierat rapid.


 
   
Ticket Sodexo

 

Oferta Balneo 2016 - Lotus Therm Baile Felix

Situare: Amplasat aproape de liziera padurii din Baile Felix, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi si nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spatiu datator de vitalitate si de echilibru.

Camere: Cu o capacitate de 180 camere si 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilitati, 39 apartamente standard, 8 suite si 6 apartamente speciale – VIP, Honeymoon, Gold, Blue), Lotus Therm Spa&Luxury Resort este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a tarii. Etajul 7 al hotelului este alcatuit exclusiv din apartamentul VIP, care are terasa proprie. In zona receptiei Lotus Therm Spa&Luxury Resort va intampina Crystal Cafe - modern si ospitalier - este un bar de zi destinat intalnirilor formale si informale.

Restaurant: Fiecare moment petrecut in restaurantul Hotelului Lotus Therm devine unul de referinta pentru oaspeti sau pentru cei care decid sa celebreze aici evenimente personale si profesionale. Preparate culinare din toate bucatariile lumii sunt pregAƒtite cu pricepere de bucatari cu experienta certificata in gastronomie. Fiecare detaliu este minutios pus la punct de organizatori, astfel incat evenimentul tau de 5 stele sAƒ ramana in memoria tuturor prin fast, distinctie, originalitate. Dispune de 180 locuri.

Servicii gratuite: Acces Aquapark,  Informatii despre atractiile zonei sŸi programe turistice, Sala de fitness, Primirea sŸi transmiterea mesajelor sŸi corespondentei, Bete Nordic Walking, Comisionar curier, Sauna uscata, Pastrarea obiectelor uitate, Sauna umeda, Camera depozitare bagaje, Fantana de gheata, Transportul bagajelor, Teren de volei, Seif in camera, Apel de trezire, Reviste si ziare, Acordare de prim ajutor in caz de urgenta, Acces internet, Informatii privind mijloacele de transport si comenzi taxi, Smart TV, Informatii culturale si rezervari, Parcare.

Servicii cu plata: Tratament balnear si Wellness&SPA, Inchiriere masa Ping-Pong, Masaj, inchiriere jocuri (Remi, Sah, Table), Tratamente Geriatrice, Ssli de conferinte si evenimente, Cosmetica,  Servicii de spalatorie si calcat, Manichiura-Pedichiura, Convorbiri telefonice interne si internationale, fax, Coafor, Xerox, Gold SPA (Masaje si 3 tipuri de saune) – Aquapark Felixarium, Magazin, Camera de gheata (GOLD Spa Aquapark Felixarium), Transport aeroport.
 

Facilitati copii:
0-12 ani - Gratuitate la cazare si masa;
2-12 ani - Gratuitate la cazare; Masa se incaseaza la tarif copii
Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.

Atractii in zona: Lacul cu nuferi, Pestera Ursului, Biserica cu luna, Rezervatia naturala paraul Peta.

Baza de tratament: Terapia TECAR -O terapie neinvaziva, antialgica, antiinflamatorie si regenerativa care stimuleaza mecanismele de autovindecare ale organismului si este folosita cu succes si in tratamentele de fizioterapie, prin crearea unei stimulari intense la nivel celular. Terapia TECARE este recomandata pentru reducerea durerii, a edemelor, a inflamatiei si a contractiilor musculare. Stimularea energiei din interiorul tesuturilor biologice activeaza procesele naturale de vindecare ale organismului, avand totodata un efect antiinflamator.
Initial, terapia TECAR s-a utilizat cu precadere in domeniul sportiv, mai ales in tratamentul afectiunilor sportivilor de performantAƒ, in care viteza de vindecare si recuperarea fizica au o importanta deosebita. Succesul inregistrat in acest domeniu a condus, insa, rapid la raspandirea aplicabilitatii terapiei TECAR si in alte domenii de activitate.

Efectele terapiei sunt: Stimularea metabolica, care duce la accelerarea procesului de vindecare a tesutului muscular lezat;
se previne formarea unui tesut fibros cicatriceal si se obtine o refacere rapida si completa a fibrelor musculare chiar si in leziuni severe;cresterea macro si microcirculatiei locale, cu efecte antiinflamatorii si resorbtive, cu stimularea chiar si a drenajului limfatic;actiunea asupra receptorilor de durere periferici, avand astfel si un efect analgezic.
Printre cele mai frecvente afectiuni care pot fi tratate cu succes prin terapia TECAR, mentionam: leziuni acute traumatice, sechele de fracturi, afectiuni articulare, epicondilita, sindromul de impingement al coafei rotatorilor, tendinita patelara, chistul Baker, fasciitAƒ plantarAƒ, metatarsalgia, tendinita calcaiului, gonartroza, coxartroza, coxalgia, dureri de gat, sciatica, sindromul de tunel carpian, artropatie de boli autoimune.

IMPORTANT! Aparatul de efectuare a terapiei TECAR din cadrul Centrului Nelumbo Med-Spa este unic in Regiunea de Nord-Vest a Romaniei.

Consultatie medicala primara
Initiala: o evaluare clinica care cuprinde o informare scurta a medicului asupra istoricului medical al pacientului si se incheie cu prescrierea procedurilor de tratatament.
Finala: reevaluarea clinica a pacientului in urma tratamentului efectuat si implementarea planului de tratament ce va fi transmis medicului de familie

TENS (transcutaneous electrical nerv stimulation) – tratament medical ce foloseste curentul de joasa frecventa, aplicandu-se 2 electrozi pe zona de tratat, pacientul putand avea pozitia culcat sau sezand. Efectul urmarit este in principal antialgic dar si de imbunatatire a metabolismului local si a circulatiei sangvine. Indicat pentru combaterea durerilor de natura articulara, musculara si nevralgica.
Tip: medical
Recomandare medicala: necesara

Curenti interferentiali
Curenti de medie frecventa folositi in scop de combatere a durerilor dar avand si efect miorelaxant ?Ÿi vasculotrofic. Se folosesc 4 electrozi care realizeazAƒ 2 circuite electrice, efectul maxim fiind la intersectia celor douAƒ diagonale.
Tip: medical
Recomandare medicalaƒ: necesara

Curenti diadinamici
Utilizeaza curentul de joasa frecventa aplicat prin intermediul a 2 sau 4 electrozi pe zona de tratat cu efect de combatere a durerii in cadrul afectiunilor articulare, ale coloanei vertebrale si a unor afectiuni neurologice.
Tip: medical
Recomandare medicala: necesara

Dus CARACALLA
Acest tip de tratament este o baie individuala in care jeturile de apa si curentii de aer au ca rezultat un masaj relaxant. Temperatura apei de 36-37 C realizeaza o imbunatatire a circulatiei sangvine si relaxeaza musculatura contractata.
Tip: medical, wellness
Recomandare medicala: nu este neaparat necesara

Dus VICHY
Procedura de hidroterapie pentru care pacientul se aseazAƒ in pozitie culcat pe burta pe o canapea speciala iar printr-un dispozitiv prevazut cu 7 diuze cu ajutorul jeturilor de apa se face un masaj cu apa calda de la nivel cervical pana la nivelul gambelor inducandu-se astfel o stare de bine generala. Prin combinarea efectelor fizice, mecanice si termice, se obtine o activare a metabolismului, imbunatirea circulatiei peroferice, relaxarea musculara dar si psihica.
Tip: medical, wellness
Recomandare medicala: nu este necesara

Dus CICLONIC
Procedura de hidroterapie pentru care pacientul in ortostatism se gaseste intr-o incapere semiovala in peretii careia se afla mai multe diuze prin care apa iese cu o presiune de 1 atm si o temperatura de 36-37 C. Pozitionarea diuzelor pe 3 nivele si programarea alternativa a jeturilor de apa duc la ob??inerea unor efecte relaxante dar si tonizante. In acest fel este stimulata circulatia sangvina si metabolismul general.
Tip: medical, wellness
Recomandare medicala: nu este necesara

Dus subacval
Procedura ce efectueaza un masaj subacvatic cu ajutorul unui furtun prin care apa cu o presiune de 0,5-2 atm este directionata de catre terapeut asupra principalelor grupe musculare in mod repetat si de la o distanta de 15-25 cm. Prin temperatura apei de 36Eš-37EšC si prin modificarea distantei si a unghiului de proiectie a jetului de apa se obtine un efect relaxant general fizic si psihic.
Tip: medical, wellness&spa
Recomandare medicala: nu este neaparat necesara

Baie STANGER
Imbinand actiunea curentului galvanic cu cea a apei calde, baia Stanger este o baie galvanica generala, intregul corp fiind in apa. Producand hiperemie locala, activand metabolismul si stimuland troficitatea tesuturilor, are efecte antiinflamatorii, antialgice, vasculotrofice si de stimulare a circulatiei periferice.
Tip: medical
Recomandare medicala: necesara.

Bai galvanice
Imbina actiunea apei calde cu cea a curentului galvanic folosindu-se 2-3-4 celule (cuve in care pacientul isi introduce membrele inferioare si/sau superioare), polaritatea putand fi schimbata in functie de suferinta pacientului si de efectul dorit. Producand hiperemie locala, activand metabolismul si stimuland troficitatea tesuturilor, are efecte antiinflamatorii, antialgice, vasculotrofice si de stimulare a circulatiei periferice.
Tip: medical
Recomandare medicala: necesara.

Tarife camera Single (cu Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata , Acces Aquapark Felixarium, Cina( bufet), Mic dejun (bufet)) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
01.03
06.03
06.03
26.03
26.03
31.03
31.03
05.04
05.04
14.06
14.06
19.06
19.06
12.09
1555 RON 1555 RON 1607 RON 1731 RON 1774 RON 1927 RON 1965 RON
 
Tarife camera Dubla (cu Mic dejun (bufet), Cina( bufet), Acces Aquapark Felixarium, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata ) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
01.03
26.03
26.03
31.03
31.03
05.04
05.04
14.06
14.06
19.06
19.06
12.09
1139 RON 1177 RON 1257 RON 1286 RON 1381 RON 1405 RON
 
Tarife camera Apartament (cu Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata , Acces Aquapark Felixarium, Cina( bufet), Mic dejun (bufet)) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
01.03
26.03
26.03
31.03
31.03
05.04
05.04
14.06
14.06
19.06
19.06
12.09
1694 RON 1751 RON 1892 RON 1942 RON 2109 RON 2150 RON
 
Tarife camera Suita (cu Mic dejun (bufet), Cina( bufet), Acces Aquapark Felixarium, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata ) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
01.03
26.03
26.03
31.03
31.03
05.04
05.04
14.06
14.06
19.06
19.06
12.09
1555 RON 1607 RON 1731 RON 1774 RON 1927 RON 1965 RON
 
Tarife camera Single (cu Cina( bufet), Acces Aquapark Felixarium, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata , Mic dejun (bufet)) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
01.03
26.03
26.03
31.03
31.03
05.04
05.04
14.06
14.06
19.06
19.06
12.09
1774 RON 1834 RON 1941 RON 1983 RON 2117 RON 2150 RON
 
Tarife camera Dubla (cu Cina( bufet), Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata , Acces Aquapark Felixarium, Mic dejun (bufet)) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
01.03
26.03
26.03
31.03
31.03
05.04
05.04
14.06
14.06
19.06
19.06
12.09
1370 RON 1416 RON 1481 RON 1509 RON 1559 RON 1572 RON
 
Tarife camera Apartament (cu Mic dejun (bufet), Cina( bufet), Acces Aquapark Felixarium, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata ) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
01.03
26.03
26.03
31.03
31.03
05.04
05.04
14.06
14.06
19.06
19.06
12.09
1907 RON 1972 RON 2097 RON 2144 RON 2306 RON 2347 RON
 
Tarife camera Suita (cu Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata , Acces Aquapark Felixarium, Cina( bufet), Mic dejun (bufet)) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
01.03
26.03
26.03
31.03
31.03
05.04
05.04
14.06
14.06
19.06
19.06
12.09
1774 RON 1834 RON 1941 RON 1983 RON 2117 RON 2150 RON
 
Tarife camera Single (cu 3 proceduri SPA/zi + consultatie medicala in NELUMBO MED-SPA, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata , Acces Aquapark Felixarium, Cina( bufet), Mic dejun (bufet)) serii de 7 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
01.03
22.03
22.03
29.03
29.03
05.04
05.04
14.06
14.06
21.06
21.06
13.09
2581 RON 2639 RON 2729 RON 2840 RON 3111 RON 3156 RON
 
Tarife camera Dubla (cu Mic dejun (bufet), Cina( bufet), 3 proceduri SPA/zi + consultatie medicala in NELUMBO MED-SPA, Acces Aquapark Felixarium, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata ) serii de 7 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
01.03
22.03
22.03
29.03
29.03
05.04
05.04
14.06
14.06
21.06
21.06
13.09
2043 RON 2089 RON 2161 RON 2250 RON 2395 RON 2420 RON
 
Tarife camera Apartament (cu Mic dejun (bufet), Cina( bufet), 3 proceduri SPA/zi + consultatie medicala in NELUMBO MED-SPA, Acces Aquapark Felixarium, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata ) serii de 7 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
01.03
22.03
22.03
29.03
29.03
05.04
05.04
14.06
14.06
21.06
21.06
13.09
2759 RON 2821 RON 2944 RON 3083 RON 3360 RON 3407 RON
 
Tarife camera Suita (cu Mic dejun (bufet), 3 proceduri SPA/zi + consultatie medicala in NELUMBO MED-SPA, Acces Aquapark Felixarium, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata , Cina( bufet)) serii de 7 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
01.03
22.03
22.03
29.03
29.03
05.04
05.04
14.06
14.06
21.06
21.06
13.09
2581 RON 2639 RON 2729 RON 2840 RON 3111 RON 3156 RON
 
Tarife camera Single (cu Mic dejun (bufet), Cina( bufet), 1 procedura SPA/zi in NELUMBO MED-SPA, Acces Aquapark Felixarium, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata ) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
16.09
20.12
2038 RON
 
Tarife camera Dubla (cu Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata , Acces Aquapark Felixarium, 1 procedura SPA/zi in NELUMBO MED-SPA, Cina( bufet), Mic dejun (bufet)) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
16.09
20.12
1498 RON
 
Tarife camera Apartament (cu Cina( bufet), Mic dejun (bufet), Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata , Acces Aquapark Felixarium, 1 procedura SPA/zi in NELUMBO MED-SPA) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
16.09
20.12
2219 RON
 
Tarife camera Suita (cu Mic dejun (bufet), Cina( bufet), 1 procedura SPA/zi in NELUMBO MED-SPA, Acces Aquapark Felixarium, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata ) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
16.09
20.12
2038 RON
 
Tarife camera Single (cu Mic dejun (bufet), Cina( bufet), Acces Aquapark Felixarium, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata ) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
16.09
20.12
1845 RON
 
Tarife camera Dubla (cu Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata , Acces Aquapark Felixarium, Cina( bufet), Mic dejun (bufet)) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
16.09
20.12
1334 RON
 
Tarife camera Apartament (cu Cina( bufet), Mic dejun (bufet), Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata , Acces Aquapark Felixarium) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
16.09
20.12
2018 RON
 
Tarife camera Suita (cu Mic dejun (bufet), Cina( bufet), Acces Aquapark Felixarium, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata ) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
16.09
20.12
1845 RON
 
Tarife camera Single (cu Acces Aquapark Felixarium, Cina( bufet), Mic dejun (bufet), 3 proceduri SPA/zi + consultatie medicala in NELUMBO MED-SPA, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata ) serii de 7 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
16.09
23.12
3017 RON
 
Tarife camera Dubla (cu Acces Aquapark Felixarium, 3 proceduri SPA/zi + consultatie medicala in NELUMBO MED-SPA, Mic dejun (bufet), Cina( bufet), Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata ) serii de 7 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
16.09
23.12
2334 RON
 
Tarife camera Apartament (cu Cina( bufet), Mic dejun (bufet), Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata , Acces Aquapark Felixarium, 3 proceduri SPA/zi + consultatie medicala in NELUMBO MED-SPA) serii de 7 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
16.09
23.12
3242 RON
 
Tarife camera Suita (cu 3 proceduri SPA/zi + consultatie medicala in NELUMBO MED-SPA, Mic dejun (bufet), Cina( bufet), Acces Aquapark Felixarium, Acces Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata ) serii de 7 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
16.09
23.12
3017 RON

Agenţia de Turism România Turistică

Brașov, Bulevardul Griviței nr. 91

Telefon/Fax – Agenția: 0268 420905

Telefon GSM: 0722 910422, 0741 657495

e-mail: agentia@romaniaturistica.ro

web-site: www.romaniaturistica.ro

Notă:

Agenţia România Turistică este deţinătoare a Licenţei de turism touroperatoare emisă de Autoritatea Naţională pentru Turism nr. 6954/2013

Polița de Asigurare Seria IF-i nr. 2015 este încheiată la firma German România Assurance (GEROMA).

Licența de Turism și Polița de Asigurare sunt afișate pe siteul www.RomaniaTuristica.ro

 

Contact

Agenția de Turism ROMÂNIA TURISTICĂ
CUI: 31739462
ORC Brașov: J8/899/2016
Adresa: Griviței, nr. 91
Cod Poștal 500173
Cont RO62INGB0000999905154084, Deschis la Ing Bank N.V. Amsterdam
Telefon: 0741657495


Mobil: 0722910422

Fax: 0268420905

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni