Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Neversea, Mamaia

Postat de administrator

Ultima modificare: 04.06.2017 23:08 De catre: administrator

Judet: CONSTANTA

Localitate: MAMAIA

Data inceput: 07.07.2017

Data final: 09.07.2017

Vizualizari: 1152

Data adaugarii: 10.04.2017

Neversea, Mamaia

Festival de muzică pe plajă la malul mării

Faleza Nord - Mamaia

Festivalul NEVERSEA îşi va deschide porţile, pentru prima dată, în perioada 7 - 9 iulie 2017, fiind singurul festival din Europa ce va transforma experienţa muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică.

„Peste 100 de artişti internaţionali de top, printre care nume ce au făcut senzaţie la UNTOLD, dar şi artişti care vor veni pentru prima dată în România, îi vor călăuzi pe festivalieri prin tărâmul plin de magie. Drumul spre insula misterioasă, unde timpul stă în loc, va începe pe plaja NEVERSEA, în zona Faleză Nord din Constanţa, aceasta fiind una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul românesc, măsurând peste 200.000 de metri pătraţi. Timp de trei zile, cele şapte scene amplasate pe ţărmul mării îi vor ajuta pe cei peste 150.000 participanţi să redescopere diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică, magia naturală a Mării Negre şi, bineînţeles, răsăritul la malul mării”, arată organizatorii festivalului.

Potrivit „legendei” NEVERSEA, undeva în apele Mării Negre există o insulă misterioasă, unde timpul stă în loc. Generaţii de temerari au încercat să o găsească încă de mii de ani încoace, însă fără sorţi de izbândă. O profeţie milenară spune că cei care vor naviga cu o Arcă fermecată spre plajele insulei îşi vor putea trăi tinereţea fără bătrâneţe. Din reflexia lunii pline, în apa liniştită a mării s-a ridicat o fiinţă milenară, Yana, protectoarea mărilor. Se spune despre Yana că ea ar fi fost prima care a trecut prin portal către Neversea, cu mii de ani în urmă şi că este singura care îi poate călăuzi pe oameni, către deschiderea portalului spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-şi pune amprenta asupra vieţii.

9 iulie 2017

DJ Steve Lawler

Never Sea Festival, Reyna Beach, Constanza, Romania

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni