Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Moș Crăciun vine cu sania în Poiana Brașov

Postat de administrator

Ultima modificare: 21.12.2016 17:51 De catre: administrator

Judet: BRASOV

Localitate: Poiana Brasov

Data inceput: 23.12.2016

Vizualizari: 371

Data adaugarii: 16.12.2016

Moș Crăciun vine cu sania și spiridușii pe schiuri în Poiana Brașov

 Deschiderea sezonului de schi 2016-2017 Poiana Brașov

 

Primăria Municipiului Brașov, în parteneriat cu Asociația de Turism Poiana Brașov, Team Communications, partenerul media Europa FM, alături de partenerul principal Raiffeisen Bank România, vă invită să fiți părtași la intreaga desfășurare de forțe, în numele distracției și al bucuriei!

Toate diligențele încep la orele 14:00 și se vor întinde târziu în seară, către ceasurile 22:00. Pe scena special amenajată, vor urca tinere voci, cu mari perspective, ale Școlii de Arte și Meserii Tiberiu Brediceanu Brașov, Bogdan și Mugurel, tenori ai Operei Brașov, artisți precum Matteo și Corina și, bineînțeles, unul dintre cele mai interesante momente, cel alcătuit din coborârea pârtiei Bradul cu făclii, de către reprezentanții școlilor de schi din Poiana Brașov, alături de Jandarmeria Montană, formele de agrement din stațiune și deja celebrul moment al mașinilor ce întrețin domeniul schiabil. În jurul orelor 17:00, pentru toți copiii cuminți, Moș Crăciun va sosi cu sania și cu cadouri multe.

O gasca de copii foarte talentati ne vor face sa intram in spiritul sarbatorilor de iarna, in timp ce il vom astepta pe Mos Craciun. Doi tenori in voga vor face ca in intreaga Poiana sa rasune acorduri indragite, Matteo si Corina ne vor bucura cu un super concert, iar reprezentantii scolilor de schi, ai domeniului schiabil si ai operatorilor de agrement ne vor oferi un mega spectacol pe partie!

Multe concursuri, cu premii mari constând în vouchere și ski-pass-uri, îi vor incita pe cei ce se vor afla pe pârtia Bradul să participe activ la toate activitățile propuse!
O sumedenie de premii fabuloase (vouchere cazare, spa, mese, agrement, skipass-uri, bauturi), muzica buna, dans si multa, multa distractie! 
Senzatia serii: o ora (19:00-20:00) de urcari gratuite cu teleschiul!
Cine cu noi nu se distreaza, aproape ca nu conteaza! N-ai venit, n-ai primit! Pe 23, doar cei care stiu cu adevarat ce inseamna sa te distrezi pana nu mai poti sunt invitatii speciali in Poiana Brasov!

Final de petrecere inundat de lumină, sunet, muzica si lasere, administrate temeinic si cu prea mult talent de ROTR (Rise of the Robots), adica niste tipi foarte tari din Tg Mures, care le au rau de tot cu muzica!

Târziu în seară, către orele 22:00, un show de lumini, holograme, muzică și lasere, oferit de Asociația de Turism Poiana Brașov și de ROTR (Rise of the Robots) din Tg Mureș, va încheia distracția de pe pârtia Bradul.

Amfitrionii scenei – Dan Ghiță și Nora.

Vă mulțumim și… vă așteptăm!

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).