Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Mega Oferte de Vacanta la Targul de Turism

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 09.03.2013 09:03

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1049

Ofertele de vacanta prezentate la Targul de Turism al Romaniei  vor cuprinde discount-uri de circa 30%.
Pe durata celor patru zile de expozitie (14-17 martie a.c), vizitatorii vor fi intampinati de catre firmele participante cu o gama variata de oferte pentru turism de aventura, croaziere, sejururi exotice, propuneri de „city break”, vacante la tara, circuite culturale, dar si bilete de avion sau asigurari de calatorie. Ofertele prezentate vor cuprinde discount-uri de circa 30%.

Publicul este indemnat sa viziteze, sa compare si sa selectioneze atent ofertele care corespund cel mai bine nevoilor sau preferintelor actuale. Targul va gazdui 275 firme participante (numar record de companii prezente in cadrul Targului de Turism al Romaniei), dintre care 180 din Romania si 75 din strainatate. Evenimentul se va bucura si de prezenta a 12 organizatii si institutii de promovare a regiunilor turistice din Romania: Maramures, Iasi, Suceava, Dambovita, Tulcea, Buzau, Judetul Alba, Hunedoara, Litoralul Marii Negre, Amara, Baile Herculane, alaturi de 8 participari oficiale din strainatate: Bulgaria, Turcia, Croatia, Serbia, Tunisia, Cipru, Republica Moldova, Autoritatea Regionala de Turism din Grecia.

Targul de Turism al Romaniei asteapta un numar record de vizitatori
"Anul trecut, Targul de Turism al Romaniei a fost vizitat de circa 25.000 de vizitatori si s-au vandut pachete turistice de circa 10 milioane de euro. In acest an ne asteptam, datorita reducerilor mai consistente, la 30.000-35.000 de vizitatori si vanzari de 12 milioane de euro", a spus Domnul Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

Noi investitii dedicate destinatiilor de turismul balnear
La Targul de Turism al Romaniei vor fi prezentate si numeroase oferte de vacante dedicate vizitatorilor interesati de turismul balnear din Romania, in cadrul standului Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania.

Doamna Rodica Pencea, Presedintele OPTBR, a declarat ca vizitatorii targului se vor bucura de evenimente speciale si premii surpriza, dar si de lansarea unor programe noi pentru sezonul 2013. In ultimii ani, turismul balnear s-a bucurat de investitii de zeci de milioane de euro, ceea ce face din destinatii precum Tusnad, Govora, Sovata, Vatra Dornei sau Turda o optiune viabila pentru cei care isi doresc un concediu de neuitat. 

Organizat in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT, FPTR, OPTBR si ANTREC, Targul de Turism al Romaniei reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din portofoliul ROMEXPO, devenind de-a lungul celor 29 de editii o platforma reprezentativa atat pentru sectorul Business-to-Business, cat si pentru publicul larg aflat in cautarea celei mai avantajoase oferte de vacanta.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
14 - 16 MARTIE 2013 intre orele 10.00 - 18.00
17 MARTIE 2013 intre orele 10.00 - 16.00
Locatie: Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6

09.03.2013, ora 09:45


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni