Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Marşul luminilor, Sighişoara

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 16.12.2016 19:42 De catre: administrator

Judet: MURES

Localitate: MUNICIPIUL SIGHISOARA

Data inceput: 18.12.2016

Data final: 18.12.2016

Vizualizari: 454

Data adaugarii: 09.11.2014

Marşul Luminilor, Sighişoara

Fundatia Veritas organizează în data de 14 Decembrie un Concert Ecumenic, la Biserica Reformata din strada Gheorghe Lazar incepând cu ora 18. Formatii corale din Sighisoara vor interpreta colinde si cantece traditionale de craciun. Intrarea este libera.

In data de 18 DecembrieMarsul Luminilor, la Biserica Manastririi, incepand cu ora 18. Lumanarile vor lumina traseul pe care-l vom parcurge rugandu-ne pentru orasul nostru si cantand colinde impreuna putem aduce lumina in Sighisoara. 

In data de 21 Decembrie - Concert la Casa de cultura, incepand cu ora 19. In program "Gloria" - Vivaldi si selctii din oratoriul "mesia" - Handel. Interpreteaza un cor de copii si unul de adulti sin Sighisoara, dirijate de d-l profesor Jay Hartzler din SUA.

La acest eveniment participă coruri ale bisericilor istorice şi neoprotestante din oraş, grupuri vocale ale diverselor ONG-uri şi ansambluri  folclorice din zona Sighişoarei. Prin programul de colinzi și cântece creștine dorim ca o rază de lumină să pătrundă în sufletul fiecărei personae prezente și să ne aducă credință, speranță și dragoste în Domnul nostru Iisus Hristos.

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).