Nou: În această vară lansăm o versiune modernă a portalului România Turistică!

Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Informare marcă înregistrată ”România Turistică”

Postat de administrator

Data adaugarii: 13.07.2021 11:07

Judet: BRASOV

Localitate: MUNICIPIUL BRASOV

Vizualizari: 960

Ultima modificare: 06.09.2021 11:11 De catre: administrator

Informare marcă înregistrată ”România Turistică”

 

Subscrisa, România Turistică S.R.L. aduce la cunoștința opiniei publice, mediului economic, consumatorilor, Marca ”România Turistică” este proprietatea sa și urmează a fi utilizată, strict de către aceasta prin intermediul Agenției de Turism România Turistică și portalul web www.romaniaturistica.ro.

Începând cu data de 15 iulie 2021, interzicem tuturor terților, să mai utilizeze denumirea România Turistică, în scop comercial și mediatic cum ar fi: produse și servicii turistice, emisiuni tv, publicații scrise, publicații online, web-siteuri, platoforme media, sisteme de rezervări, spoturi tv, reclame radio, produse tv, etc care utilizează sub formă de text, logo, elemente figurative, cuvintele România Turistică, fără acordul nostru în scris.

Această decizie am luat-o ca urmare a comportamentului necinstit al unor operatori economici care au utilizat denumirea România Turistică și au indus în eroare mai mulți consumatori și agenți economici prin oferirea de servicii mincinoase și înșelătoare, creând în mod deliberat confuzie și asocind activitatea și practica lor înșelătoare cu firma noastră și portalul www.romaniaturistica.ro.

Orice folosire fără acordul nostru duce la tragerea la răspundere și acționarea în judecată, formulare de plângeri, cereri de despăgubire, etc.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni