Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Încep Zilele Braşovului 2014

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 22.04.2014 20:04

Judet: BRASOV

Localitate: MUNICIPIUL BRASOV

Vizualizari: 1085

Ultima modificare: 22.04.2014 20:28 De catre: administrator

Încep Zilele Braşovului– 2014

Începând de joi, 24 aprilie, Braşovul îmbracă din nou straie de sărbătoare cu ocazia sărbătorii tradiţionale Zilele Braşovului, a XII -a ediţie.

„Sperăm să avem parte de zile cât mai frumoase, astfel încât braşovenii şi turiştii să participe la toate evenimentele din această perioadă. Am încercat să avem un program cât mai variat, astfel încât să satisfacem toate gusturile.

Eu cred că Zilele Braşovului înseamnă, în primul rând, o ocazie de a promova valorile şi tradiţiile specifice acestei zone şi abia după aceea de a aduce artişti renumiţi din ţară.

Tocmai de aceea componenta locală ocupă o mare parte din activităţile acestui eveniment. Şi anul acesta, zilele oraşului sunt un prilej pentru toţi braşovenii dar și pentru turisti de a sărbători Braşovul, cel mai frumos şi cel mai verde oraş din România”, a declarat George Scripcaru, primarul municipiului Braşov.

Şi în acest an, această sărbătoarea nu este doar un prilej de bucurie pentru braşoveni şi turişti, ci şi o oportunitate de a promova valorile locale.

Din 2014, de Zilele Braşovului, scena din Piaţa Sfatului va fi pusă la dispoziţia artiştilor braşoveni aflaţi la început de drum, care doresc săfolosească acest prilej pentru a se face cunoscuţi.

Anul acesta, cele patru trupe braşovene care şi-au exprimat această intenţie (Jockers, King’s Project, Frappe şi The Band) vor evolua în deschiderea concertelor de vineri şi sâmbătă. Joi se va deschide cu Târgul de flori şi Târgul de bunătăţi din Piaţa Sfatului şi Târgul meşteşugarilor, lângă Parcul Nicolae Titulescu.

Vineri va fi prima zi de concert, în Piaţa Sfatului. După evoluţia celor două trupe braşovene, din deschidere, de la ora 19.30 va începe show-ul formaţiei HOLOGRAF , care se va încheia cu un foc de artificii.

Sâmbătă la întâlnirea cu publicul vor veni DJ PROJECT şi ANDREEA BALAN, după ce, tot în deschidere, vor evolua alte două trupe din Braşov.

Tot sâmbătă, însă dimineaţă, iubitorii atletismului vor putea participa la ediţia a III-a a Braşov Marathon, eveniment organizat de Clubul pentru Protecţia Naturii şi Turism Braşov.

Evenimentul cel mai aşteptat din Timpul Zilelor Braşovului, Parada Junilor, care va avea loc duminică, va începe de la ora 11.00 şi se va desfăşura pe traseul devenit deja tradiţional: PiaţaUnirii, str. C-tin Brâncoveanu, Str. G. Bariţiu, str. Mureşenilor, Bd. Eroilor, Str. Republicii, PiaţaSfatului, Str. Apollonia Hirscher, str. Poarta Schei, str. Prundului, Piaţa Unirii, Pietrele lui Solomon.

Tot duminică, iubitorii de folclor vor avea ocazia să îşi asculte artişti de muzică populară preferaţi în cadrul unui concert folcloric, începând cu ora 17.00.

În agenda Zilelor Braşovului mai sunt incluse şi festivităţi, evenimente teatrale, cinecluburi, concursuri sau spectacole organizate de instituţiile de cultură din Braşov, fie ele din subordinea Primăriei sau Consiliului Judeţean, ori asociaţii şi organizaţii care îşi desfăşoară activitatea în Braşov.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni