Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Iepurasul se pregateste de drum

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 10.04.2013 10:04

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1141

Iepurașul de Paști e tare ocupat zilele astea. Trebuie să culeagă iarbă, să împletească un coș, să pregătească ouă roșii și să se gândească la cadouri pentru toată lumea. Mici sau mari. Se străduie din greu pentru că între 26 aprilie și 7 mai e din nou la Sibiu, în Piața Mare a orașului.

Are de organizat un târg, Târgul de Paști din Sibiu. Alături de el, 45 de producători locali din țară și din străinătate pregătesc o ofertă completă de cadouri pentru cei dragi. Lumânări decorative sculptate manual, ouă încondeiate după tehnici tradiționale, decorațiuni de ciocolată și alte delicatese derivate, jucării de colecție din porțelan, flori decorative și decorațiuni din plante uscate, obiecte artizanale din lemn și din sticlă gravată și multe alte produse artizanale vor fi expuse timp de 12 zile în centrul Sibiului.

Dar cadourile nu sunt singurul motiv pentru care trebuie să veniți în Piața Mare, să cunoașteți iepurașul. Copiii vor avea o grămadă de activități în această mini-vacanță de Paști. De la ateliere de creativitate la Jocurile Olimpice de Paști și alte concursuri cu premii. Iepurașul vă așteaptă!

10.04.2013, ora 10:00Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni