Nou: În această vară lansăm o versiune modernă a portalului România Turistică!

Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Hotel Forum - Ploiești

Stele: Vizualizari: 2508 

Hotelul Forum din Ploieşti oferă turistilor cazare in conditii moderne de trei stele la cele mai competitive tarife existente, hotelul este renovat recent, se afla in Ploiesti pe str. Gheorghe Doja (una din arterele principale ale Ploiestiului) nr.215A, la 800 m de centrul orasului, langa Mall Afi Palace din Ploiesti (cel mai mare Mall din Ploiesti).

Toate camerele sunt mobilate modern (renovat in 2012, 2013), dotate cu televizoare LCD cu 50 programe TV si aer conditionat, fiecare cameră are baie proprie, frigider si multe alte facilitati.

Accesul la internet wireless de mare viteza este oferit gratuit în întregul hotel. Parcare proprie gratuita de 25 locuri si lift modern pentru turisti. 

După o zi de afaceri sau alte activitati in Ploieşti, oaspeții sunt invitați să se relaxeze la terasa de vara acoperită şi la barul amenajat la parter. Vinuri alese, mancaruri gustoase si variate chiar si pentru dieta, disponibile la restaurantul Hotelului Forum. In plus, oferim pret special de 12 lei pentru meniul zilei diferite de la o zi la alta, cel mai avantajos tarif pentru meniu restaurant din Ploiesti. 

Hotel Forum Ploiesti va pune la dispoziie urmatoarele servicii gratuite: Aer Conditionat, Instalatie de climatizare Lobby Receptie si Restaurant, Parcare monitorizata video, TV satelit in camere, la receptie si pe teresa vara, Internet cablu si wireless cu acoperire in tot hotelul, inclusiv terasa de vara, Calculator conectat la internet in Lobby Receptie pentru turisti, Comenzi de taxi, Room service (7.00-23.00) fara plata suplimentara, Pastrarea obiectelor de valoare in SEIF Receptie, Pastrarea bagajelor clientilor, Trezirea turistilor la ora solicitata, Acordarea de medicamente si materiale sanitare de prim ajutor, Transmiterea de mesaje, Preluarea corespondentei clientilor, Pastrarea obiectelor uitate si anuntarea clientilor, Transmiteri si primiri fax, Informatii turistice si multe altele pe care le veti descoperi chiar aici. 

Obiective turistice in zona: Muzeul Ceasului, Muzeul Petrolului, Muzeul de Arta, Muzeul de Biologie Umana, Muzeul de Istorie, Muzeul Memorial IL Caragiale, Casa Memoriala Nichita Stanescu, Sala Sporturilor Olimpia, Arena Fotbal Ilie Oana, Statuia Libertatii, Biserici, Manastirea Ghighiu, Vulcanii Noroiosi, Valea Prahovei, Crama Seciu, Salina Slanic Prahova si multe altele. 

Hotel Forum din Ploiesti este permanent solicitat pentru cazare de turisti individuali, grupuri de turisti, oameni de afaceri, sportivi, etc. Pentru toti oferim conditii foarte bune de cazare, tarife reduse pentru toate tipurile de camere si apartamente, servicii ireprosabile pentru cazare si confort. 

Va asteptam cu drag la Hotel Forum Ploiesti!

Adresa

Judet: PRAHOVA

Localitate: MUNICIPIUL PLOIESTI

Strada: GHEORGHE DOJA 215A

Contact

Telefon: 0244.595.628

Mobil: 0722.997.979

Fax: 0244.406.601

Date firma

Nume: REDEXPRO SA

Cnp/Cui: RO13691471

Nr. Comert: J29/98/2001

Iban: RO21RNCB0205044845670001

Banca: Banca Comerciala Romana S.A.

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni