Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Hotel Cautis - Azuga

Stele: Vizualizari: 3900 

HOTELUL CAUTIS este unul din cele mai elegante hoteluri din Azuga - cea mai tanara statiune de pe Valea Prahovei. Departe de zgomotul citadin, HOTELUL CAUTIS este un punct de atractie pentru turistii romani si straini de toate varstele.

HOTELUL CAUTIS, clasificat la categoria de 4 stele (cu punctaj de 5 stele), este in orice anotimp o destinatie ideala pentru turismul de afaceri si vacante. Amplasarea hotelului ofera o superba priveliste asupra partiilor de schi Sorica si Cazacu, aflate la o distanta de 5 minute si asupra unui cadru natural montan deosebit. Principala preocupare a personalului este oferirea de servicii de calitate, gandite in detaliu, pentru cele mai exigente cerinte.

Va asteptam sa fiti oaspetii nostri !Hotel Cautis a fost construit pornind de la un concept simplu, dar eficient: confort si eleganta. Astfel, inca de la intrare veti fi placut impresionati atat de cultul elegantei bine impregnat in arhitectura si design-ul interior al hotelului, cat si de personalul atent selectionat care va sta oricand la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa va puteti relaxa si bucura de sejur. 

Hotelul dispune de 70 de locuri in 35 de spatii de cazare , punand la dispozitia turistilor camere duble, apartamente si, nu in ultimul rand, camere VIPpentru cei ce-si doresc experienta unui rasfat total.Pentru oamenii de afaceri am creat o sala de conferinte cu toate dotarile necesare unei prezentari de succes, pentru momente de relaxare va asteptam la centrul spa, iar ca odihna sa fie completa va rasfatam cu preparate din bucataria romaneasca si internationala in restaurantul hotelului.

Va asteptam sa va bucurati de atmosfera rafinata a Hotelului Cautis, creata special pentru dumneavoastra!

 

Adresa

Judet: PRAHOVA

Localitate: Azuga

Strada: Gârbovei 1

Contact

Telefon: 0244307800

Mobil: 0722216347

Fax: 0244307807

Date firma

Nume: SC.CAUTIS JB'93 PROD COM IMPEX SRL

Cnp/Cui: RO4035907

Nr. Comert: J40/5460/1993

Iban:

Banca:

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni