Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Halloween la Castelul Bran

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 05.09.2021 22:11 De catre: administrator

Judet: BRASOV

Localitate: Bran

Data inceput: 31.10.2021

Data final: 31.10.2021

Vizualizari: 4652

Data adaugarii: -

Halloween la Castelul Bran​

 

Halloween de groază la Castelul Bran

Casa Contelui Dracula se pregătește de cea mai tare petrecere de Halloween, pentru noaptea de 31 octombrie 2021, pînă în zorii zilei de 1 noimebrie 2021.

Vinul roșu, votca neagră, bomboanele, ielele, dovlecii, liliecii, muzica, filmul și cortul, iată câteva ingrediente din rețeta succesului. De vrăjitoare nu se știe încă nimic, solii nu au adus vești în Transilvania, dar sunt zvonuri din mai multe surse că pregătesc ceva de groază!

Tur nocturn la Castelul Bran
Cine se încumetă să viziteze Castelul Bran în noaptea de Halloween, îl va cunoaște pe Vlad Țepeș de la care va afla ce se întâmplă în fiecare colțișor al impunătorului edificiu. Vizita va fi mai suportabilă în compania unui pahar de vin roșu sau a unuia de votcă neagră. Și pentru că programul începe la ora 19.00, copiii sunt bine-veniți pentru a primi dulciuri.
Contele Dracula promite să fie gazdă bună și cuminte, le va spune povești până puțin după miezul nopții, la ora 00.30 fiind permis accesul ultimilor vizitatori. Altfel, va face ceea ce știe el mai bine, va fi nemilos la ”Halloween After Party”, care are loc în cortul amplasat în Parcul Regal, la poalele Castelului Bran, petrecere care va începe la ora 21.30 și se va încheia la ivirea zorilor. Când nemuritorii sunt nevoiți să se retragă în cotloanele reci și întunecoase ale castelului, pentru odihnă. Accesul minorilor la ”Halloween After Party” nu este permis.
Cine nu poate participa la turul sau petrecerea de Halloween de la Castelul Bran, dar îl vizitează până atunci, va putea intra în atmosfera specifică achiziționând produse personalizate de la magazinele castelului, de la ”Colțul Vrăjitoarelor”. Organizatorii spun că mătura, ca mijloc de transport, e la mare căutare!

 

OPȚIUNI DE ZI

Accesul este permis persoanelor de orice vârstă 

Copiii sub 7 ani beneficiază de acces gratuit 

Biletele pentru Magic Time Tunnel sunt disponibile în număr limitat

 

OPȚIUNI DE NOAPTE

Accesul este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani

Biletele pentru Magic Time Tunnel sunt disponibile doar în seara vizitei, la magazinul Contele, în numar limitat

 

INFORMATII IMPORTANTE

Pentru data de 31 octombrie 2020, sunt valabile exclusiv biletele de mai jos

Oricare alt bilet cumpărat din secțiunea vizitelor obișnuite poate fi folosit oricând, cu excepția zilei de 31 octombrie 2020

Accesul la Expoziția “Instrumente medievale de tortură” este inclus

Sistemul audioghid nu este disponibil pentru acest eveniment

Nu este necesară imprimarea biletelor; codul de bare poate fi scanat de pe telefonul mobil

Taxa de filmare / fotografiere în regim de amatori este inclusă în prețul biletului.

 

Atentie: Dacă suferiți de claustrofobie, aveti sensibilitate la lumini intermitente și zgomote puternice sau purtați copii mici în brate! De asemenea, aveți în vedere temperaturile scăzute din Castel și scarile și aleile alunecoase. Pentru propria siguranță, vă rugăm să urmați instrucțiunile personalului din Castel.

 

 

Disponibil doar pentru persoanele de peste 18 ani


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni