Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Forumul National pentru Turismul de Sanatate

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 21.10.2011 00:10

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1625

 Prima editie a Forumului National pentru Turismul de Sanatate

Colegiul Medicilor din Romania si Fundatia Amfiteatru organizeaza prima editie a Forumului National pentru Turismul de Sanatate, cu participarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Ministerului Sanatatii si Ministerului Educatiei, Tineretului si Sportului.

În perioada 18-20 noiembrie 2011, la Hotel Traian din Iasi, se vor intalni reprezentati ai autoritatii centrale si locale, specialisti din turism si din sanatate, manageri si lideri de opinie, dar si reprezentanti ai unor organizatii din plan international pentru a clarifica o serie de concepte specifice turismului de sanatate, pentru a analiza perspectivele de dezvoltare in context european, se vor aborda probleme ale cadrului general de functionare, luandu-se in discutie implicatiile legislative.

Turismul de sanatate ofera noi perspective de dezvoltare turistica, economica si sociala a Romaniei, prin valorificarea complexa a resurselor naturale si antropice. Luand in considerare multiplele avantaje oferite de practicarea turismului de sanatate, se impune includerea ofertelor specifice intr-un circuit european si international.

Prin organizarea Forumului National pentru Turismul de Sanatate se doreste crearea unei platforme de comunicare si mediere intre profesionistii din sectorul serviciilor turistice si de sanatate pentru identificarea principalelor resurse specifice acestei forme de turism pe teritoriul Romaniei şi integrarea acestora intr-un sistem coerent de dezvoltare si promovare a turismului de sanatate romanesc.

Forumul National pentru Turismul de Sanatate reprezinta un pas important in implementarea protocolului semnat intre Colegiul Medicilor din Romania, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului, creand premisele parteneriatelor de tip public –privat, intalnirilor multi- si bilaterale intre principalii vectori implicati in domeniul turismului de sanatate.

Organizatorii invita toate persoanele interesate sa participe la Forumul National pentru Turismul de Sanatate sa trimita formularul de inscriere completat pe adresa de mail adriana.tufan@gm.ro sau prin fax la nr. 021/ 312.58.40.

Lucrarile selectate pentru a fi prezentate in cadrul evenimentului vor fi supuse procesului de peer-review, iar cele mai bune dintre ele vor fi publicate in revista Clujul Medical" , publicatie cotata B+ de catre CNCSIS.

Data limita de primire a inscrierilor este 10 noiembrie 2011.

Informatii suplimentare pot fi oferite la sediul Fundatiei Amfiteatru – Piata Walter Maracineanu, nr.1-3, intrarea 4, cam.128, sector 1, Bucuresti, tel/ fax: 021/ 312.58.40 sau la adresa de mail: adriana.tufan@gm.ro.

21.10.2011, ora 00.00


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni