Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Festivalul părădăicilor, Macea, Arad

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 16.06.2019 21:28 De catre: administrator

Judet: ARAD

Localitate: MACEA

Data inceput: 07.07.2019

Data final: 07.07.2019

Vizualizari: 2755

Data adaugarii: 03.07.2014

Festivalul părădăicilor, Macea, Arad

Ediţia a X-a

 

Comuna Macea este cunoscută în vestul ţării pentru tradiţia în cultivarea părădăicilor. Din dorinţa de a-i aduce mai aproape pe consumatori de cultivatori, cu acest prilej, vor fi amenajate standuri în care producătorii îşi vor expune marfa, organizatorii pregătind totodată celor prezenţi, un amplu program artistic cu participarea a numeroase ansambluri de dansuri populare din mai multe comune ale judeţului, interpreţi de muzică populară şi folk, precum şi o serie de concursuri şi spectacole pentru copii.
Evenimentul debutează sâmbătă, 1 iulie, la ora 10:00 în faţa primăriei comunei Macea, cu startul pentru cursa de biciclete, cursă cu o lungime de 34 km, ce va avea următorul traseu: Macea – Sânmartin – Grăniceri – Sânmartin – Macea. Competiţia se va desfăşura pe diferite segmente ale traseului care trec prin localităţi, utilizând drumurile publice.
Organizatori: Asociaţia pentru Conservarea Culturii în Mediul Rural, Clubul Sportiv Experiența Multisport, Consiliul Judeţean al Municipiului Arad, Centrul Cultural Județean al Municipiului Arad, Primăria Comunei Macea, Artis Design, Asociaţia Millennium Center, Newsar.ro și Parohia Ortodoxă a comunei Macea


Organizatori: CJA, CCJA, Asociația pentru conservarea culturii în mediul rural


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni