Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Festivalul Național de Satiră și Umor Zâmbete în Prier, Vișeu de Sus, Maramureș

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 16.04.2016 17:59 De catre: administrator

Judet: MARAMURES

Localitate: VISEU DE JOS

Data inceput: 23.04.2016

Data final: 24.04.2016

Vizualizari: 1373

Data adaugarii: -

PRIMĂRIA, CONSILIUL  LOCAL ŞI CENTRUL CULTURAL-SOCIAL VIŞEU  DE  SUS                                      
DESPĂRŢĂMÂNTUL VIŞEU-IZA AL ASTREI, CENACLUL  DE UMOR PUPĂZA   

Festivalul este organizat de Centrul Cultural-Social Vișeu de Sus, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local și se află sub egida Uniunii Epigramiștilor din România. Lucian Perța, inițiatorul festivalului, considerat de specialiști drept cel mai mare parodist român, coordonează și această ediție și este și președinte al juriului.

Aproximativ 140 de lucrări au fost trimise din întreaga țară și din Republica Moldova, juriului revenindu-i frumoasa, dar dificila sarcină de a stabili câștigătorii.

Sâmbătă, 23 aprilie 2016, ora 11.00, în Sala mare de ședințe a Primăriei Vișeu de Sus are loc decernarea premiilor concursului ce  s-a desfăşurat pe trei secţiuni: epigrame pe teme date, parodie şi volum de  umor (epigrame,  fabule,  proză  scurtă, etc).

Sunt organizate şi diverse manifestări complementare concursului propriu-zis: recitaluri umoristice, turniruri epigramatice, lansări de carte şi revistă. Festivalul reuşeşte să aducă la Vişeu de Sus nume de prim nivel în domeniu, ceea ce permite accesul publicului la cele mai bune creaţii literar-umoristice.

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).