Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Festivalul Internaţional „Cluj Blues Fest”, Cluj Napoca

Postat de administrator

Ultima modificare: 26.10.2019 22:50 De catre: administrator

Judet: CLUJ

Localitate: MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA

Data inceput: 15.11.2019

Data final: 15.11.2019

Vizualizari: 928

Data adaugarii: 04.10.2016

Festivalul Internaţional „Cluj Blues Fest”, Cluj Napoca

 

Ajuns la cea de-a cincea ediție, Cluj Blues Fest, singurul festival de blues din Cluj-Napoca, va avea loc anul acesta în 15 noiembrie, la Cinema „Florin Piersic”. Asociația Clujul Cultural, organizatoarea festivalului, aduce în toamnă pe scena clujeană două nume importante ale bluesului din Serbia și Anglia cu dorința declarată de a face și din această ediție a Cluj Blues Fest o experiență de neuitat atât pentru public, cât și pentru muzicieni.

Trupa care va deschide ediția vor fi sârbii de la „The Gamblers”, una din cele mai bune trupe de blues din țara vecină. Aceasta abordează un blues clasic, prin de ritm și de optimism.

Headliner este renumita formație Kyla Brox Band, câștigătoarea European Blues Challenge, Azore 2019, o formație excepțională de blues din Manchester, UK, cu o solistă vocală de excepție, Kyla Brox, fenomenul englez al bluesului din ultimii ani. Formația abordează un blues complex, are albume proprii dar interpreteaza si standarde de blues clasice, inclusiv melodii cu o sonoritate specială, unde Kyla interpretează la flaut.

Organizatori: Cluj Blues Festival.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni