Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Festivalul “Descoperă Valea Ierii“ și Cupa Vlădeasa MTB

Postat de administrator

Ultima modificare: 31.08.2016 20:11 De catre: administrator

Judet: CLUJ

Localitate: VALEA IERII

Data inceput: 03.09.2016

Data final: 04.09.2016

Vizualizari: 1142

Data adaugarii: 31.08.2016

Festivalul “Descoperă Valea Ierii“ și Cupa Vlădeasa MTB

Anul acesta, concursul de mountainbike Cupa Vlădeasa se mută la Valea Ierii, cu tot cu abordare, pasiune și fel de a fi. Evenimentul este organizat de Salvamont Vlădeasa Cluj, ȋn parteneriat cu Primăria Comunei Valea Ierii, și  are ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos şi activ prin sporturi montane. Traseele au fost alese ȋn primul rând pentru a avea parte de peisaje de o frumuseţe rară, trecând prin puncte cheie de belvedere.

Situată la nici 50 km de Cluj Napoca, Valea Ierii este o oază, o sursă de relaxare, reîncărcare și reconectare cu natura, oferind un peisaj montan de invidiat, abundând în păduri mixte agățate de versanți abrupți, modelați de văi adînci și străpunși de câte un turn de stâncă ce se înalță semeț ca un străjer al acestui patrimoniu nestemat aflat la doi pași de civilizație, dar totuși sălbatic și izolat.

Pe lângă toate acestea, festivalul va include foc de tabără, cântece ambientale vocale și instrumentale, hamace, tiroliană, slackline, jocuri creative și alte activități de aventură.

Organizatori: Salvamont Vlădeasa Cluj, partener: Primăria Valea Ierii


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni