Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Festivalul de Artă ”Tomisul Etern”

Postat de administrator

Ultima modificare: 19.08.2017 10:14 De catre: administrator

Judet: CONSTANTA

Localitate: MUNICIPIUL CONSTANTA

Data inceput: 16.08.2017

Data final: 24.08.2017

Vizualizari: 917

Data adaugarii: 02.08.2016

Festivalul de Artă ”Tomisul Etern

Deschiderea oficială a Festivalului ';Tomisul Etern'; va avea loc in data de 16 august 2017, la Muzeul de Artă Constanța, orele 17:00 unde vor concerta pianistul Octavian Renea, pianista Mariana Parnică, pianista Monica Gevat, violonistul Sebastian Tegzesiu, soprana Laura Eftimie.

După concert, invitații vor putea admira și achiziționa produse handmade din cadrul expoziției susținute de Dorina Ivanciu, profesor la Colegiul de Arte, care va dona banii obținuți pentru recondiționarea și acordarea instrumentelor din cadrul Colegiului de Arte ';Regina Maria';.

Festivalul va continua începând cu seara zilei de 17 august, seria de spectacole pe faleza Cazinoului, de la ora 18:30, cei prezenți se vor bucura de repertoriul artiștilor consacrați atât pe scenele din țară, cât si în străinătate.

Astfel, în cadrul Festivalului de Artă de la Constanța vor răsuna compozițiile lui J. S. Bach, F. Schubert, F. Liszt, B. Bartok, P. Constantinescu, E. Grieg, A.Dvorak, C. Silvestri, J. Brahms, F. Kreisler, R. Allison, vor fi interpretate romante vechi, cantonete, muzică veche și modernă românească și internațională, precum și arii celebre: Liliacul(J.Strauss), Văduva veselă(F.Lehar), Carmen(G.Bizet), Traviata(G.Verdi), Bărbierul din Sevillia (G. Rossini), O mio babbino caro (G.Puccini), Don Giovanni(W.A.Mozart), My fair lady(K.F. Leowe), West side story(L.Berstein), Barcarolle ( J.Offenbach), Elixirul Dragostei(G.Donizetti), Lakme(L.Delibes) și altele.

Proiectul nu beneficiază de finanțare de la nicio autoritate publică, iar sumele colectate ca donații se vor folosi în beneficiul Colegiului de Arte ,,Regina Maria';, pentru reparații, acordaje, recondiționări instrumente și săli de studiu din cadrul școlii.

Asociația Nihil Sine Arte și-a propus să nu existe Nimic fără artă la Constanța !

Vă așteptăm cu drag în data de 16 august, ora 17:00, la deschiderea festivalului de la Muzeul de Artă și începând cu 17 august, orele 18.30-22.00 în fața Cazinoului !


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni