Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Festivalul Comorile Muntelui, Platoul masivului Rarău

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 02.08.2023 22:48 De catre: administrator

Judet: SUCEAVA

Localitate: Vatra Dornei

Data inceput: 20.08.2023

Data final: 20.08.2023

Vizualizari: 3476

Data adaugarii: 31.08.2014

Festivalul Comorile Muntelui - Platoul masivului Rarău – Munceii Rarăului, județul Suceava

 

Ediția a-IV- a

Consiliul Județean Suceava, în parteneriat cu primăriile din Grupurile de Acțiune Locală “Bucovina de Munte” și “Bazinul Dornelor”, vă invită în data de 20 august 2023 la Festivalul „Comorile muntelui”, care va avea loc pe Platoul Masivului Rarău, în locul numit Munceii Rarăului.

În sunet de toacă, trâmbiță și bucium, vă așteaptă gospodari, meșteșugari, artiști populari, bucate de stână și tradiționale, cântece și dansuri de pe Văile Bistriței și Moldovei, comori din lada de zestre. Pe 21 august, descoperă „Comorile muntelui” în Masivul Rarău!

Festivalul urmărește promovarea și valorificarea atât a resurselor turistice naturale, cât și a celor antropice, în cadrul acestora acordându-se o importanță deosebită elementelor de cultură materială și spirituală, cu accent pe tradițiile și obiceiurile din zona montană a județului.

Evenimentul se va desfășura în aer  liber, pe parcursul unei zile și include stâne turistice, expoziții ale meșterilor populari și demonstrații de meșteșuguriguri, expoziții cu degustare de produse gastronomice bucovinene și de preparate tradiționale din lapte, carne, fructe, produse apicole, spectacole de toacă, trâmbiță și bucium, spectacole de cântece și dansuri populare, concurs de orientare turistică, show de lasere și foc de tabără.

PROGRAMUL
Festivalului “Comorile Muntelui”

 


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni