Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Festivalul Castanului, Tismana

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 14.10.2016 01:04 De catre: administrator

Judet: GORJ

Localitate: ORAS TISMANA

Data inceput: 13.10.2016

Data final: 15.10.2016

Vizualizari: 495

Data adaugarii: 05.10.2014

FESTIVALUL CASTANULUI – Ediția a- IV-a 2016

Anul acesta Gala Ariilor Protejate este gazduită de “Festivalul Castanului” ediţia a IV-a, eveniment care se desfășoară în perioada 13-15 octombrie la Tismana, județul Gorj.

Evenimentul este organizat de Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj în colaborare cu ProPark – Fundaţia pentru Arii Protejate Braşov.
Gala Ariilor Protejate ediția a II-a, are ca temă centrală reconstrucția ecologică şi va reuni administratorii ariilor protejate, reprezentanții Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, precum și reprezentanții instituțiilor care gestionează resurse naturale. Scopul evenimentului este de a promova inițiativele administratorilor ariilor protejate, de a face un schimb de experiență* și în același timp de a sărbători reușitele din domeniul conservării biodiversității.

Agenda detaliată a evenimentului poate fi consultată aici.
În vederea atingerii scopului proiectului, A.P.M. Gorj acționează în parteneriat cu instituții cu experienţă în domeniu: Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură “Marin Drăcea” (Stațiunea INCDS/ICAS Brașov) şi Administrația SCI-ului Nordul Gorjului de Vest prin Camera de Comerț și Industrie Româno-Japoneză.

- Simpozion “Salvarea castanului - arborele emblemå al Tismanei.

- Expoziție cu vânzare a fructelor de sezon

- Spectacol folcloric în aer liber

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).